06 Aralık 2010

Koscielny'nin Durumu

Malumunuz Koscielny Fulham maçının ilk yarısında sakatlanıp yerini Djourou'ya bırakmıştı. Gelen haberler Koscielny'nin Aralık sonuna dek dönmeyeceği yönünde, başka deyişle Koscielny Partizan, Manchester United, Stoke City ve Chelsea maçlarını kaçıracak. Zaten biraz üst seviye bi forvetle karşılaşınca mala bağlayan defansımız Koscielny'den mahrum bir şekilde sırasıyla Rooney, Kenwyne Jones ve Drogba ile boğuşmaya çalışacak. Vermaelen'in durumu da belirsizliğini koruduğuna göre ay sonuna kadar Squillaci ve Djourou ile defans göbeğini oluşturacağız.

Önümüzdeki üç lig maçında 5 puan güzel gözüküyor buradan.

5 yorum:

  1. Vermaelen de Ocak gibi hazır olacakmış :(

    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=83363

    mucizelere kaldı iş yine..squillaci ve Djourou ile o 3 maçta 5 puan gerçekten çok çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. yani bu zamana kadar zaten vermaelen yoktu serkan. o açıdan baktığımız şu anda squillaci ile falan lideriz. her ne kadar yetersiz olduklarını düşünsem de, oyuncuları bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  3. evet serkan ocağa kadar yok vermaelen de. esasında dün sağda solda yazıyordu bu ama resmi siteden açıklanana kadar bekleyeyim demiştim, açıklanmış sanırım.

    @theotheo

    squillaci djourou kesinlikle kötü defans değiller. ama bizim takımın üst düzey forvetlere karşı sıkıntı yaşadığını biliyorsun. bırak djourou'yu geçen sene vermaelen başa çıkamadı drogba'yla. tandemden 2 eksik olması zaten kötü olan durumu biraz daha kötü yapıyor.

    YanıtlaSil
  4. tabiiki o konuda katılıyorum. ama bu sene chelseanin yaşadığı sıkıntıları gözönüne alırsak bizim durumumuz yine iyi. essien, lampard ve terry çok uzun süre sakat kaldı onların bu duruma gelmesinin en büyük sebebi de bu.

    şu anda elimizdekilerle en iyisini yapıyoruz daha iyi olabilir. manchester united maçını squillaci yüzünden de kaybedebiliriz tabii ki. ama umutsuz olmak yok.

    YanıtlaSil
  5. evet beyler biraz geç oldu ama aranıza katıldım bende,siteyi şans eseri buldum çok iyi oldu.9yaşımdan beri fanatik arsenal taraftarıyım kaçırdığım maçı olmadı şu ana kadar.Hep bir ara bir potansiyel yakalıyoruz sonra düşüşe geçiyoruz.Senelerdir böyle oluyor.Kupaya resmen hasret kaldık.2003-04'de evet mükemmel bir şeyi başardık ve şampiyonluğu aldık nağmalup,ama artık kazanmamız gerek.Manchester maçına gelirsek açık konuşmak gerekirse defansda çok büyük şüphelerim var yine çok saçma hatalardan gol yiyebiliriz.Bu tip maçlarda Arsenal gol yedimi toparlanamıyor.misal geçen sene old trafforddaki maç.öne geçmiştik arshavin ile fakat ard arda 2 gol yiyip yenilmiştik.Artık bir yerlerden toparlanıp bu maçı almalıyız ve kim olduğumuzu göstermeliyiz.

    YanıtlaSil