08 Aralık 2010

8 Aralık 2010 Arsenal - Partizan Maçı (Şampiyonlar Ligi)

Maç normal olarak saat 21:45'te başlayacak.. Wenger Fulham maçının aynısı bir 18'le çıkacağımızı söylemiş. Djourou'nun küçük bi sakatlığı var ve kadroya alınmayacak. Onun yerine kadroda Eboue var. Şansımıza 2 gün önce sakatlığı yılbaşına kadar sürecek denilen Koscielny geri dönüyormuş..

Ayrıca Wenger Van Persie'nin ilk 11 oynamasının da bir ihtimal olduğunu söylemiş ama oynatmayacak sanırım. Bu durumda Fulham maçının aynısı bir 11 çıkacak gibi.

Fabianski

Sagna-Squillaci-Koscielny-Clichy

Song

Wilshere-Rosicky

Nasri-Chamakh-Arshavin

Bu sezon Cl'de kendi evimizde oynadığımız 2 maçta da şov yaptık. Bu maçı da ihtimal rahat alırız ama dinlendirmediğimiz adamlar Manchester maçında bi tarafımızda patlamazsa iyidir. "In Wenger we trust" diyelim, maç saatini bekleyelim.

2 yorum:

  1. maç pazartesi günü oynanacağından yeterince dinlenmiş olacaklar zaten. sanırım arshavinin de vadesi doldu eğer ocaktan sonra düzelmezse büyük ihtimalle eylülde başka bir takımda olacak.

    YanıtlaSil
  2. ilk 3 maç şov son 3 maç kabus oldu.Resmen şok oldum ya Braga'ya yenilmek ne demektir yahu.Çok çok çok iyi oynarsın şansdan yenilirsin tamam deriz ama.misal Cska moscow ile içeride oynadığımız maç 50 tane kaçırmıştık 0-0 bitmişti.Bu senede ilk yada ikinci turda elenen bir takım istemiyorum.kim çıkarsa çıksın dağatmamız gerekiyor zaten muhtemel rakipler belli : Schalke 04,Bayern münich,Barcelona,Real Madrid.Öyle birşey olduki artık yerin debine sokuyorlar bizi.Hiç birşey o kadar kolay değil arkadaş biz Real'i Bernabeu'da yıktığımızı biliyoruz.O zaman Real Madrid'de ;Beckham,Zidane,Ronaldo,Robinho,Carlos,Ramos, Casillas vardı.Biz Arsenal'ız hafife alınmaya gerçekten gelmeyiz...

    YanıtlaSil