08 Kasım 2009

Transfer Söylentileri


Transfer söylentilerinde şu sıralar iki futbolcunun ismi var.

İlki Zvjezdan Misimovic ;

Wenger'in hayran olduğunu beyan ettiği futbolculardan Misimovic bu sene iyi bir grafik çiziyor.Bu sezon şuana kadar Wolfsburg formasıyla 6 gol attı.

Wenger Misimovic için ; "Onun paslarının ve teknik kabiliyetinin hayranıyım" demişti.

Arsenal'in Misimovic için
£ 6m'luk bir teklif yapması bekleniyor ancak Wolfsburg bu teklifi kabul eder mi orası biraz şüpheli görünüyor.

Diğer isimse Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ;

Daily Mail'in haberine göre Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği kaptan Cesc Fabregas'ın ayrılması halinde yerini Werder Bremen'de forma giyen Mesut Özil'le dolduracağı öne sürüldü.Daily Mail Arsenal’in Mesut için 15 milyon Pound’u gözden çıkardığını iddia etti.

3 yorum:

  1. Söylentisini bilmem de Misimovic 6 milyona alınırsa asrın en başarılı transferi olur :D

    YanıtlaSil
  2. http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2009/11/08/1611999/wenger-istifa-ile-tehdit-etti BU LİNKTEKİ HABERE NE DİYOSUNUZ OLMAZ DEMİ ÖLE BİŞEY WENGERSİZ ARSENAL DÜŞÜNEMİOMDA

    YanıtlaSil
  3. @arsenal_wengerr

    Wenger'in Kroenke konusundaki açıklamalarını biliyorum. Onun kulübü devraldıktan sonra araplar veya ruslar gibi oyuncu avına çıkmayacağını söyledi. Kroenke ayrıca uzun yıllardır kulübün içinde. Geçmişini, sistemini, geleneğini, kültürünü öğrenmiş durumda. Usmanov ise dendiği gibi para harcamak için kulübü almak istiyor. Wenger'in buna cevabı istifa mı olur bilemem ama istemediği kesin. Hissesini %29.9'a getirmiş olan Kroenke'nin bu raddeden sonra kulübü Usmanov'a kaptıracağını düşünmüyorum. Ayrıca başkan Hill-Wood'da Kroenke ile sıcak ilişkiler içinde. Gerekirse kendi payından bir kısmını Kroenke'ye verip kulübü daha emin ellere devretmeye gidebilir.

    YanıtlaSil