22 Ocak 2012

Aradan Aylar Geçti Değişen Bir Bok Yok

Yıllardır bu blogu düzenli tutmaya çalıştım ama, sene başındaki bu boktanlıktan sonra, yazmayı bırakmam en doğrusu oldu. Takımın şu an geldiği nokta, çok uzun yıllardır en dip yaptığı noktadır.

Takımın şu rezil halini görüp transfer yapmaya yeltenen bile yok, takımın bankosu afrika kupasına gitmiş yerine koyduğun çocuk müthiş maç çıkarıyor, oyundan alıp Arshavin'i sokuyorsun. Maçtan sonraki savunmasıda, Arshavin Rusya takım kaptanı.

Wenger yaşlandıkça kontrolünü yitirmeye başladı başarısız sonuçlar geldikçe iyice kötü duruma düştü, takım şu anda 22 maçta 36 puan almış ve Premier Lig'in açık ara en çok gol atan oyuncusu sende. Eğer Van Persie bu sene normal bir oyuncu olarak oynasaydı, Arsenal çok kötü durumlara düşerdi, herkesin malumu.

Bu takım ilk 4 e giremez bu yıl. Seneye Goetze, Hazard vb 3.4 oyuncu transferi yapılmazsa, Arsenal'in sonu Everton olur, herkes bunu bilsin.

2 yorum:

  1. http://www.sontransferler.com/alban-bunjaku-sevillada genç oyuncumuzuda kaptırdık aramıza geri dön kaptan

    YanıtlaSil
  2. Uzun süredir aradığım paylaşım sitesini buldum sonunda gerçekten mükemmel makale ve paylaşımlarınız var. Teşşekkür ederim. Halı yıkama olarak kaliteli hizmet sunmaktayız.

    YanıtlaSil