08 Mart 2011

08 Mart 2011 Barcelona - Arsenal Maçı(Şampiyonlar Ligi)

Büyük gün geldi çattı. Van Persie büyük ihtimalle ilk 11 çıkıyor. Wenger'in bir oyunu oldu bu heralde, biz ve dünya futbolu için çok önemli bir yıldız tam anlamıyla mükemmel bir yetenek bu turu bize getirebilir.

Fabregas'ın ilk 11'de başlaması kesin. Wenger maçtan önce yaptığı açıklamalarda transtion da çok önemli bir oyuncu olduğunu, defanstaki baskıyı ancak onunla kırabileceğimizi söyledi bu nedenle çok önemli. Wenger'in maçtan önce topla oynama tahmini yine yüzde 40. Bu da oyunun yüzde 60 lık bölümünde defans yapacağımız anlamına geliyor, en büyük sıkıntıyı yaratan şey de bu. Defansta ne kadar sağlam olursak o kadar büyük avantaj sağlarız.

Gol yememek diye birşey olmadığından dolayı gol atmak zorundayız. Arshavine güveniyorum. Allah kolaylık versin.

4 yorum:

  1. "I’m very bad at mind games. It’s no mind game." demiş Wenger basın toplantısında dolayısıyla bir oyun değil :) Song'un kadroda olmayışına, Sagna'nın cezasının bitişine hiç değinmemişsin. 3-2 lik bir mağlubiyet çok iyi olurdu bence.

    YanıtlaSil
  2. beyler şunları es geçmeyin barçada ne pique ne puyol var defansları ağır olacak ve oyun kurmakta sıkıntı yaşayacak biz çok iyi kontraya çıkan takımız abartılı korkulara gerek yok büyük maç fobimiz ortaya çıkmazsa turu geçebiliriz geçen seneki eksik arsenal yok karşılarında

    YanıtlaSil
  3. ah be fabregas o hata yapılır mı orda :(

    YanıtlaSil
  4. biraz soğukkanlı kalabilseydik geçebilirdik bu turu.. ama olmadı.
    Artık bu elenişi ligde avantaja çevirmemiz gerekiyor. En azından asıl hedefimiz olan lig şampiyonluğunda hala avantajlıyız..

    YanıtlaSil