05 Mart 2011

05 Mart 2011 Arsenal 0-0 Sunderland Maçı (Premier Lig)

Szcseny

Sagna-Squiilaci-Djourou-Clichy

Denilson-Diaby-Wilshere

Arshavin-Bendtner-Nasri

Bu sezon iç sahadaki ilk beraberliğimiz. İç sahada kaybettiğimiz maçlar:

Newcastle United: 0-1
West Bromwich Albion: 2-3
Tottenham Hotspurs: 2-3

Manchester United bunları yapmadığı için lider, biz eften püften takımlara iç sahada kaybettiğimiz için değiliz. Premier Lig'in hata payı en yüksek sezonlarından birini yaşıyor olmasak çoktan 3. veya 4. sıraya düşmüştük.

Ne diyelim geçmiş olsun. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

7 yorum:

  1. Manchester bunları yapmadığı için demişsinde takım neyi yapmadı bu maçta? Bariz bir şekilde 3 puanımız çalındı. Hadi diğer maçlarda neyse ama kaç maçtır hakemlerin götü başı oynuyor.

    YanıtlaSil
  2. Arshavin'in pozisyonu için yorum bile yapamıyorum artık. Bu hakemlerle Arsenal nasıl şampiyon olsun. Mümkünatı yok. Unutalım bence şampiyonluğu falan.

    YanıtlaSil
  3. dünki takımın çokta eleştirilecek bir hali yoktu.rvp ve fabregas ın yokluğunda az pozisyona girmedik rakibe sıfır pozisyon verdik(ilk 30 dakkada verdiysek bilmiyorum).rakip siyahi oyuncularının fizik gücüyle ve sertliğiyle durdurmaya çalıştı bizi.ilk yarım saati izlemedim ama 30-45 arası durgunduk.ikinci yarı vites artırdık.3-4 tane yüzde 100 lük kaçtı,topu sokamadık içeri.hakemin vermediği bir net penaltı bir net gol var.son 10-15 dakka takım tam olması gerektiği gibi oynadı.acele etti ama panik yapmadı,çok eleştirdiğiniz chamakh ın girmesininde etkisiyle pozisyonlarıda buldu ama olmadı

    bu maçı alsak yüzde 51 şampiyonduk.hayat devam ediyor,sonuna kadar kovalamaya devam....

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. manu 3-1 yenildi tahminlerin ötesinde 6puan kaybetti herifler biz bu manuyu içerde yeneriz şu kötü defansif futbolla manu şampiyon olmasında..!!bizimde zor bu istikrarsızlıkla

    YanıtlaSil
  6. hakemler gercekten dusman bu arsenal'e

    YanıtlaSil
  7. artık kücük takımlara yenilmezsek 3 kritik macımız var liverpool,manu içerde,tothennam dısarda.bakınca sampiyonluk istiyorsan üçünüde alabilirsin.kendi sahanda oynayacağın lpool ile dısardaki tothnm macının zorluğu aynı ve gecebilecek gücteyiz tabiki basta fabregas sakatlıklar olmazsa.manu ise daha iyiyiz diyoruz ya skor tabelasına yazmamız lazım artık.ancak ben fazla inanamıyorum mutlu sona yine sikko takımlara puan veririz diyorum.bu arada barca yı 3-2 yenilerek eleyeceğiz dediğimde ısrarlıyım..

    YanıtlaSil