20 Şubat 2011

20 Şubat 2011 Leyton Orient 1-1 Arsenal Maçı (FA Cup)

Almunia

Sagna-Squillaci-Ignasi-Gibbs

Song-Denilson

Rosicky

Bendtner-Chamakh-Arshavin


Öncelikle dürüst olayım, aynı saatte Beşiktaş - Fenerbahçe maçı vardı, o yüzden bu maçı izleyemedim. Yine de kısaca özet geçersek,

53'te Rosicky ile öne geçmişiz, 88'de Tehoue ile beraberliği yakalamışlar. Maç da bu şekilde bitmiş. Maçta istatistik olarak her türlü öndeyiz, yüzde 60 topla oynama, kaleyi bulan şut 12-4 vs.. İlla ki Barcelona maçı sonrası böyle bir gevşeme maçı olacaktı ve bu maça denk geldi. Böyle denk gelmesi bir açıdan da sevindirici çünkü gevşeme geyiğine Premier Lig'de puan kaybetmek de vardı.

Tutup da 2 Mart'taki rövanşta Emirates'te yenilmezsek çeyrek finaldeki rakibimiz Manchester United.

Çarşamba akşamı da Stoke'la yapıyoruz.

Ignasi Miquel: 28.09.1992 Barcelona Doğumlu oyuncuyu 2008 yazında Barcelona'nın alt takımlarından UD Cornella'dan 1.250.000 Euro'ya almıştık. Ignasi Miquel bu sezon reserve'de oynamaya başlamıştı ve bu maçla birlikte ilk defa a takım forması giydi.

3 yorum:

  1. olacak şey değil bir kaç sokak ötedeki takımı geçemedik neyse umarım turu geçeriz

    YanıtlaSil
  2. ben maçın tamamını izledim. bendtner rosickyden daha tekink gözüktü arshavin istekliydi fakat denilson squillaci almunia ve rosicky arsenal futbolunun oyuncuları değil bence. hepsi iyi futbolcular ama bu sistemin oyuncuları değil. Golde hata squillaci miquel ve almunia 3lüsünün.

    YanıtlaSil
  3. önce Beşiktaş sonra Arsenal yedi bitirdi beni o akşam...

    YanıtlaSil