12 Şubat 2011

16 Şubat 2011 Arsenal - Barcelona Maçı (Şampiyonlar Ligi)

Bu postta 2 seneliğin blogun maksimum yorumunu istiyorum. Maç için söylenecek çok fazla söz yok. Tartışmasız açık ara dünyanın en iyi takımıyla oynuyoruz. Sagna cezalı, Nasri'nin oynamak için bir şansı olabilirmiş, Salı günü belli olacak. Benim kadro tahminim

Szcseny

Eboue-Djourou-Koscielny-Clichy

Song

Fabregas-Wilshere

Walcott-Van Persie-Arshavin

Arshavin yerine geriye daha çok yardım edebilecek bir oyuncu seçilebilir mi bilemiyorum. Belki Wilshere kanatta olup, Wilshere'ın yerinde Diaby olabilir. Ancak çok radikal bir değişiklik olur, genelde bu yıl kadroyu bozmadık sakatlıklar dışında.

Post yeni haber geldiği anda güncellenecektir. Hepinizin görüşlerini bekliyorum.

Edit: Maça saatler kaldı

Kadro Diaby dışında tam arkadaşlar. Nasri'de hazır, kadroda Arshavin yerine Nasri görev yapıcak gibi görünüyor. Takım hazır tamamen, allah kolaylık versin.

41 yorum:

  1. Sagna'nın olmaması büyük bi dezavantaj kanımca. Kötü olmuş cezalı durumu.

    YanıtlaSil
  2. sagna'nın olmaması gerçekten kötü oldu. Bence Djourou'nun yerine Squillaci olacak tecrübesi olduğu için yani, geri kalan oyuncular konusunda bende aynen böle düşünüyorum. umarım nasri 1. yarı oynama şansı bulur walcott hızlı bir oyuncu son dakikalarda oyuna girdiğinde yorgun barcelona onu durduramaz buda bizim son dakikalarda atak ve baskıcı oynumuzu arttırır.

    YanıtlaSil
  3. baterist yok artık. djourou oynar.

    YanıtlaSil
  4. bilmiyorum ki aklıma bu geldi yani :D squillaci tecrübeli bi futbolcu böyle maçlarda tecrübeli oyunculara önemli görevler düşer

    YanıtlaSil
  5. ne squillaci si be adam malın teki bu ilk 11 iyi sagna cezalı ama olan oldu artık nasri de 20-25dakka oynarsa bizim için iyi olur

    YanıtlaSil
  6. squillaci oynarsa ki theotheo ile beraber izlicez maçı kendimizi atarız 1 yerlerden..

    YanıtlaSil
  7. bencede oynamasın ne diyim yani djourou formunda zaten, avrupa maçları olduğu için dedim tecrübeli diye.

    YanıtlaSil
  8. nasri oynarsa barca beklerini çok fena zorlarız theo-nasri ikilisiyle. Sanırım puyol ilk maça yetişemiyecekmiş.RVP bu formunu devam ettirirse gol atamamamız için hiçbir neden yok.

    İşimiz çok zor ama geçen seneden daha farklı bir takımız artık

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. barçada xavi-iniesta messi üçlüsü oynayacak,yani hücumda aksayan bir barcelona görmemiz mümkün değil.ama puyol un yokluğunda oynayacak milito yu emirates te perişan edebiliriz.bu milito denen eleman baya kolay çalım yiyor.barcelona bugün ilk yarısını çok rölantı oynadığı maçta gijon la berabere kaldı(2.yarıyı seyretmedim)

    sagna nin eksikliği kötü ama eboue de iş yapan bir oyuncudur.sagna ya oranla hücüm gücü ve teknik özellikleri daha fazla ama sagna ya defansif anlamda duyduğumuz güveni bu arkadaşa duyamıyoruz malesef.e bir yanda clichy bir yanda eboue olunca,rakipte sağlı sollu gelen,sahadaki bütün alanı kullanan bir rakip olunca gol yemememiz imkansız gibi görünüyor

    umarım rölantı bir maç oynarız ve ikinci yarının ortalarında bulduğumuz bir golle 1-0 alırız.

    1-0 çok işimize yarar.nou camp ta risk alan barcelona ya karşı teorik olarak walcott la arshavin coşabilir.tabi onların coşmalarının işe yaraması için 3-4 tane gol yemememiz lazım

    song ile wilshere a bu eşleşmede defansif anlamda çok görev düşecek.bir de nedense genç wilshere bir anlamda bu eşleşmeye damgasını vuracak gbi bir his var içimde

    YanıtlaSil
  11. valla damga vurma açısından, messi bi damga vurabilir gene saunders :)

    ama inşallah bir sürpriz gerçekleştirip alırız maçı.

    YanıtlaSil
  12. dun ben la lıgada barsanın maçını seyr etdım rakıp barsaya bos alan brakmadı yanı her kesın dedıgı UZAY takımı yokdu sahada ama yıne Ş-liginın havası baska olur EBOUE gununde olursa sagnanın yoklugunu hıs etdırmez o kadarda,SONG,DIABY LE BASLASA IYI OLUR WENGER ORTA ALANDA USTUNLUGUMUZ OLUR!!!

    YanıtlaSil
  13. valla eboue bize büyük sıkıntı çıkaracakmış gibi geliyor. umarım yanılırım.

    YanıtlaSil
  14. nedenhagineden13 Şubat 2011 16:17

    bence milito yerine abidal oynayacaktır.solda da maxwell veya adriano.bu durumda walcott gömer onları geri ve bir sürü de pozisyon bulur.
    soru şu ki messiyi nasıl durduracak arsenal.eleman atmazsa da deli gibi attırıyor bu sene.

    YanıtlaSil
  15. ya messiyi eldeki imkanlarla tutmanın mümkünatı yok. sonuçta nani bile clichy'i paramparça ediyo. messi clichy-kos-djourou-eboue 4 lüsünü geçer, kaleciyi de patates edip 3 gol atacak kapasitede bi adam. o nedenle çok odaklanmamak lazım, gününde olmaması için dua edicez yani. sonuçta adam geçen yıl silvestreyle verkaç yapıp gol atıyodu, bu sene de koscielny ile yapar sorun değil.

    asıl sorun bizim ne yapacağımız bi bakıma. biraz da olsa üstün oynayabilecekmiyiz merak ediyorum açıkcası.

    YanıtlaSil
  16. eveeet o muhteşem gün geldi çattı.Evet barcelona gerçekten oturmuş sağlam bir takım.Saunders sana katılıyorum 1-0'lık skor işimize çok ama çok yarar.Gol yemeden bu maçı kazanacağımıza bende bir türlü inanamıyorum.Ama bu sefer tabu kırılacak ve yeneceğimize inanıyorum.Oyun içindede top bizde olabilirdiye düşünüyorum. The Gunners Forever...

    YanıtlaSil
  17. theo gibi ben de eboue'nin büyük sıkıntı çıkarabiliceğini düşünüyorum. messi'yi durdurmak zaten imkansız. hadi mucize oldu messi'yi durdurdun/durdu diyelim, e bu defa xavi-iniesta denen ikili ortaya çıkıyo. yani her türlü şansa ihtiyacımız var kabul edelim ki.

    YanıtlaSil
  18. bugün betssona baktım arsenale 4.10 barcelonaya 1.85 veriyor anladık barça favoride 4.00lük oran ne arkadaş ya mahalle takımımı arsenal top bizde kalırsa barça bocalar tek ama çok sağlam sistemleri var bozabilirsek bize döner tur tabi wengerle bu biraz zor ama bakalım 2-1 gibi yeneriz diye düşünüyorum umarım

    YanıtlaSil
  19. theo artık şu wigan maçının geri sayımını kaldır lütfen psikolojim bozuldu 2-2:)

    YanıtlaSil
  20. İddaa'da barca 1,65.Diyorum ya artık zamanı geldi yani kassınlar ve yensinler şunları bu ne böyle ya.Biz çok şey gördük Real Madrid deplasmanındada 5,50 idi ganyan ama almıştık.Arsenal bu oynarsa oyununu çok güzel şeyler olabilecerğini düşünüyorum.Bu kadar hafife alınacak bir takım değiliz.

    YanıtlaSil
  21. orada burada 4 olur barça 6 sallardan başka birşey konuşulmuyor yahu.Adamın asabını bozuyorlar.Yenecez barcelona'yı başka yolu yok.
    YE-NE-CE-ĞİZ !!!

    YanıtlaSil
  22. canım kardeşim, 4 olur barça 6 sallar denmesi normal. arsenal barça'nın yaptıklarını yapsaydı şayet, 4 olur gunners 6 sallar denecekti. bunu anlayamadıktan sonra, futbol konuşmanın bir esprisi kalmaz. takım sevgisine eyvallah da, fanatizm zehirlidir. bir de asap bozulacak ne var bunda :D kaç yaşındasın merak ettim. ya da kuzey londra'lı falansın galiba doğma büyüme.

    YanıtlaSil
  23. Buraya gelip bu tarz yorum yapanları gerçekten anlayamıyorum =)Barcelona ne yaparsa yapsın karşısındaki bir enpanyol değil.O büyütülen Barcelona çok iyi olsa namalup şampiyon olurdu.Ama üzgünüm içerde Hercüles's yenilmişti hahaha =) Ama Arsenal oldu,hemde Premier Lig gibi İspanyadan daha iddaalı bir ligde =) Bu işin yaşı olmaz dostum 40 yaşında olursun ama bazı şeylerden haberin yoktur =) Benim fanatikliğimde beni ilgilendirir,burasıda Arsenal forumu içimden gelenleri yazabilirim bunu sen yargılayıp,ukalaca konuşamazsın.

    YanıtlaSil
  24. sebuhi(arsenal)15 Şubat 2011 20:46

    merhaba ben bu siteye yeni giriyorum .arsenalin barsa ile macda galib geliceyine inaniyorum bi ilk 11 cok iyi biraz sikinti eboue bolgesinden olur oda kendi tecrubesi sayesinde bu bosluku gostermes

    YanıtlaSil
  25. Hoş geldin dostum umarım kazanırız benimde tek temennim bu =)

    YanıtlaSil
  26. Beyler kadro ile ilgili son durum nedir ? Sakatlıklar filan ?

    YanıtlaSil
  27. arkadaşlar maçı star tv veriyor.hepimize hayırlı olsun şifresiz.

    YanıtlaSil
  28. sebuhi(arsenal)16 Şubat 2011 12:44

    nasri iyi durumda fabianski vermaelen macta yok nasri maca yedekde baslayacak

    YanıtlaSil
  29. Wenger bi saçmalık yapıp tecrübeli diye Rosicky'i oynatmaz umarım.

    YanıtlaSil
  30. Nasri2.yarıda girse yeter çok güzel haber bu ya sağol sebuhi :)

    YanıtlaSil
  31. bu maçın nasıl gelişeceğini tahmin etmek çok zor..
    ilk yarıda 1 kırmızı kart bekliyorum, şayet bizden biri atılırsa Barça turu londrada geçer, eğer Barça'dan atılırsa ikinci maça çok avantajlı bir skorla çıkabiliriz..
    ama kırmızı olacağından eminim.. ve bu kart maçın kaderini belirleyecek..

    YanıtlaSil
  32. bir de Barça'ya karşı oynarken çok sabırlı olmamız gerekiyor.
    oyunu kontrol altında tutmamız çok zor, onun için sabırla barça'lıların paslaşmalarını izleyip, Walcott, Persie, Nasri, Arshavin gibi hızlı adamlarımızla etkili kontralar yapmamız lazım.
    şuursuzca saldırırsak, ya da paslaşarak oyunu sürekli kontrol altında tutmaya çalışırsak şansımız azalır. bırakalım onlar oynasın, biz sabırla kapacağımız topları değerlendirelim. başka bir çıkış yolu görmüyorum maalesef :/

    YanıtlaSil
  33. Çokçok çok kötü bir Arsenal ilk yarıda.ikinci yarıda böyle olursa fark ne yazık ki açılacakçok üzücü bir durum.Song'dakırmızı görmeye çok yakın.Wilshere parçalıyor kendini helal olsun.

    YanıtlaSil
  34. bu takmda arsenal'li olmayan biri varsa on da song'tur... sarı gördü adam resmen kırmızı kart için çabalıyo!! sarı karttan sonra hakem uyardı üstüne 4 defa daha faul yaptı böyle önemli bir maçta takımını eksik bırakıcak 2. yarı hemen arshavini yada diaby'i oyuna almalı bence wenger, yoksa bu song başımıza bela olucak...!!!!!

    YanıtlaSil
  35. kazandıkkk be oooooooooooooh ooooooh ohhhhhhh !!! işte bu

    YanıtlaSil
  36. Ağlamak istiyorum Adminnn ağlamak istiyorumm :D yaz artık skoru :)))

    YanıtlaSil
  37. ikinci maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  38. Normalde Milan taraftarı olduğumu söylerim. Hala da öyleyim, kesinlikle fanatik bir Milanlıyım. Damarımı kesseniz kırmızı-siyah akar yani. :)

    Fakat bu gece, Arshavin'in golü attığı, benim de yatağın üzerine zıpladığım an kendimi Arsenal taraftarı da saydığım andır. Sanırım düzenli bir biçimde takibe geçeceğim burayı. Uzun zamandır Milan dışında bir takım için bu kadar sevinmemiştim çünkü.

    Mükemmel oldu bu galibiyet. Darısı Milan'ımın başına White Hart Lane'de. ACM-TR'den saygılar ve sevgilerle. Forza Milan, Go Gunners!

    YanıtlaSil
  39. aramıza hoşgeldin salvo :)

    YanıtlaSil
  40. hoşbulduk theotheo. :) umarım birlikte daha nice galibiyetler görürüz.

    ayrıca hepinizi acmilanturkiye.com'a da beklerim, milanlı olmanıza gerek yok. önemli olan futbol yani.

    maç hakkında söyleyecek çok şey var aslında, ama hala bir şey söyleyebiliyorum.

    There's one Arsene Wenger!

    YanıtlaSil