12 Şubat 2011

12 Şubat 2011 Arsenal 2-0 Wolves Maçı(Premier Lig)

Manchester United Rooney'in dehşet golüyle kazanırken, kazanmak zorunda olduğumuz maçı 2 güzel Van Persie golüyle kazandık, Arshavin'in forma girmesi güzel, Djourou da çok ii göründü.

Cityde artık yarıştan koptu, yarışta sadece iki takım kaldı.

Ayın 23'ünde Stoke'la oynuyoruz 26'sında Carling Cup finali var muhtemelen. 26'sındada Manchester United Wigan deplasmanına gidiyor. 1 mart ve 6 mart kritik günler Chelsea-Manu ve Liverpool Manu maçları ligin geri kalanı için bize veriler vericektir.

Çarşamba günü çok büyük bir maç geliyor. Bol bol yazarız Pazartesi.

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun şimdiden:)

2 yorum:

  1. oyunu çok iyi kontrol ettik, wolves doğru düzgün şut bile çekemedi. Maçın 65. dksında 1 şutları vardı o da kaleyi bulmamıştı. formumuz harika şimdi çarşamba günü barcelona maçını düşünmeliyiz. Bence fizik üstünlüğümüzle ve bu formumuzla barcelona maçında son 20 dk maçı kopartıcaz, geçen yıl çok eksiğimiz vardı bu sene tam kadro ve üst düzey bir formla karşılarına çıkıyoruz.. hem avrupada hem de ingilterede harika işler çıkarmaya devam edicez.

    YanıtlaSil
  2. ilk 15 dk çok etkisizdik.takımda nasıl olsa bikaç dk sonra atarız zorlamaya gerek yok havası vardı sanki.belkide newcastle maçındaki erken gol bombardımanı ve akabindeki rezalet bizimkilerin gol için acele etmemesine neden oldu :)

    derken 15 de gol geldi.gol bizi kendimize getirdi.golden sonra biraz baskı kurup oyunu hızlandırınca ard arda pozisyonlar bulduk.walcott un bomboş kaleye kaçırdığı gol bana fifa 11 de boş kaleye kaçırdığım golleri hatırlattı:)(fifa 11 oynayan varsa irtibata geçelim oynayalım)

    wolves bizi hiç tehdit edemesede ilk yarıdaki bir çok net fırsatı harcayıp soyunma odasına tek farkla gitmek beni rahatsız etti

    ikinci yarıyı bağlantı problemleri nedeniyle biraz kesintili seyrettim(güya fiberoptik kullanıyoruz) ama maç sonu özetlerden gördüğüm kadarıyla 45-50 arası baya net fırsat harcamışız yine.derken 2 yi bulduk rahatladık.ondan sonra da ara ara net fırsatlar bulduk ama takımın gol atmaya niyeti yoktu

    yalnız şampiyon olmak istiyorum diyen bir takım bu kadar çok yüzde yüzlük kaçırmamalı arkadaş.çok klişe olacak ama wenger bu takıma şut çalıştırmalı :) van persie dışında topu kaleye sokabilen yok.walcott şu özelliklerinin yanına bir de finishing eklese henry yi izliyor gibi olurduk

    konuk ekip wolves ilk gol pozisyonuna dk 89 da girdi.kendilerine de manu yu yenip bize hiç zorluk çıkarmadıkları için sevgilerimizi yolluyoruz :)

    walcott arshavin wilshere iyiydi.cesc çok zorlamadı. van persie gollerine devam ediyor.sanırım gol ortalaması olarak kariyerinin en iyi döneminde(yani son 1-1.5 ayı kastediyorum)

    song gene çok iyiydi.bayılıyorum bu adama ya.keşke arsha yerine onun formasını alsaymışım

    barça maçında sakatlık vermezsek stoke maçını da çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum(hoş 10 tane sakatımız olsa dahi stoke u emirates te geçmeliyiz).bu takımın kaderini sakatlıklar belirleyecek..

    YanıtlaSil