11 Şubat 2011

12 Şubat 2011 Arsenal - Wolves Maçı (Premier Lig)

Manchester United City ile zorlu bir maç yapacak saat 14.45 te. Hayati bir maç, puan kayıpları durumunda çok büyük bir avantaj yakalarız önümüzdeki dönem için.

Sakatlık haberleri çok iyi. Djourou ve Song yarın için hazır olacaklar, Denilson dönüyor. Nasri 1 hafta sonra hazır hale gelecekmiş. Antrenmanlara başlamış.

Kadro tahmini;

Szczeny

Sagna-Djourou-Koscielny-Clichy

Song

Fabregas-Wilshere

Walcott-Van Persie-Arshavin

Çok zorlanacağımızı düşünmüyorum, Emirates'te bu kadroyla başa çıkmaları mümkün değil. Umarım Manchester United puan kaybeder bizde o şekilde Barcelona maçına büyük bir moralla hazırlanırız.

3 yorum:

  1. 5-0 bitecek maç 2-0 bitti.van persie de olmasa gol atamayacak takım :)

    YanıtlaSil
  2. aynen aynen.ama olsun takım ruhsalolarak çok iyi toparlamış kendini hoşuma gitti açıkcası.Çok kötü bir oyunda olabilirdi.Chamakh derhal gitsin bu takımdan geldiğinden beri hiç sevmedim o herifi yaramaz.United 2 posizyona girdi 2gol buldu yine helal olsun aynen devam :) Rooney adisi iyi gol attı ya bin senede bir olacak bir goldü.Takibe devam gözler barça maçına çevrildi beklenen o muazzam maça adım adım =)

    YanıtlaSil
  3. herkes chamakh a neden bu kadar kıl oluyor anlamıyorum.adam ilk 8-10 hafta gayet iyi iş yaptı.güçlü,kafa toplarına hakimiyeti zaten herkesçe biliniyor,hızı fena değil,mentalitesi uygun,top tekniği de idare eder.bence arshavin formsuzsa van persie sola çekilebilir,chamakh pivota alınabilir.ayrıca chamakh ı beğenmeyenlerin bendtner e ana bacı sövmesi lazım

    bilmiyorum belki fifa 11 de iyi iş yaptığı için bu kadar seviyorumdur ama chamakh bu takımda yeri olan bir oyuncu bence

    YanıtlaSil