10 Ocak 2011

Ocak Transferi

Evet arkadaşlar. Wenger'in açıklamasına göre eğer Squillaci'nin sakatlığı ciddi ise, hemen bir oyuncu alacağız ocak ayında.

Vermaelen Ocak sonuna kadar yok, onun tam hazır olması belki Şubat ortasını bulabilir. Bence bu yıl gerçekten Arsenal'i uzun yıllar götürecek bir stoper kazandık. Johan Djourou. Sakatlık belası olmasa zaten Vermaelen kendini çok çok kanıtlamış bir oyuncuydu. Arsenal'in ideal ikilisi böyle olmalıdır. Koscielny ve bir stoperde daha bu iki oyuncuyu yedekleyebilir. Umarım güzel bir transfer daha yaparız.

3 yorum:

  1. Phil Jagielka, Gary Cahill ya da Per Mertesacker üzerinde duruluyor bloglarda hadi hayırlısı. Ama Mertesacker biraz kazma gibi geliyor bana doğrusu :)

    YanıtlaSil
  2. richards hayalim arsenal demişti ayrılmak da istiyor alınsa bence stoper oynar süper de olur ingiliz olması da takıma biraz ruh kazandırır. Gerrard ve lampard ın yaşlandığını düşünürsek ingilizlere yeni semboller gerek

    YanıtlaSil
  3. çok iyi olur iyi bir stoper işimize yarar Squillacinin sakatlanması iyi olur biranönce takımdan gönderilmeli Mamadou Sakho olabilir psgli hem franszı hem çok genç geleceğin sağlam defanslarından umarım bu adam alınır

    YanıtlaSil