31 Ocak 2011

2 Şubat 2011 Arsenal-Everton Maçı(Premier Lig)

Huddersfield'i Fa cup'ta geçtik rakibimiz Leyton oldu. Deplasmanda karşılacağız.

Huddersfield maçında yazmaya değer tek şey Nasri'nin sakatlığı oldu. 3 hafta aramızda olmucak çok büyük bir kayıp. Arshavin için bir şans doğdu umarım bunu iyi değerlendirir.

Everton bu sene iyi olmasa da, kadrosunda kaliteli oyunculara sahip bir ekip, bizim ise yapıcağımız tek bir puan kaybı şampiyonluk yarışından kopmamıza sebep olucak, Manchester United'ın içeride Aston Villa'ya puan vericeğini düşünmüyorum.

Güzel bir maç olur eğer Arshavin takımı 10 kişi bırakmazsa çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. Maç yarın 21.45'te iyi seyirler.

8 yorum:

  1. Barça maçı öncesi Nasri haberi de süper geldi valla!..
    o maçta o kadar ihtiyacımız olacaktı ki..

    YanıtlaSil
  2. valla barca maçında nasri yok, sagna yok. işimiz çok zor. o tur için yüzde 1 bile şansımız olduğunu düşünmüyorum. barca mükemmel bir takım çünkü

    YanıtlaSil
  3. ben herşeye rağmen arshavin yerine bendtneri isterim solda.en azından aldığı her topu rakibe vermez.daha iyi defans yapacaktır.sol açıkta bendtner oynamalı.boy avantajı da var.barça karşısında ideal 11'im şu olurdu;

    van persie

    bendtner fabregas walcott

    song wilshere


    clichy koscielny djourou eboue


    szczesny

    YanıtlaSil
  4. Nasrinin sakatlanması hiç iyi olmadı gerçekten, Arshavinin everton maçındaki durumuna göre barcelona maçında oynatılması gerek. biz ilk maçımızda deplasmanda everton'ı 2-1 yenmiştik kendi evmizde mutlaka puan alıcaz. Bence artık Arshavinin yerine bu takımda ilk 11'de olması gereken oyuncu Carlos Vela'dır. sezon başında 80dk gol atamayan chamak oyundan çıktığında son 10 dk da carlos vela ile gol bulduk hep.

    benim barcelona maçı öncesi ideal 11'im şudur;


    Van persie

    carlos vela walcott

    fabregas wilshere
    song

    clichy koscielny djourou ebou

    YanıtlaSil
  5. vela kiralandı arkadaşım nasri yerine rosicky de oynayabilir barça maçına kadar tüm alternatifleri değerlendirsin wegner

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar fazla ümitlenmeyin ama sizle bir fikir paylaşacağım...

    http://fanatik.ekolay.net/Evet,-yalan-soyluyorum_3_Detail_311_198499.htm




    hudersfield maçının 11ini gördüğümde nasrinin oynuyor olması beni epey şaşırtmıştı.o takıma karşı rezerv takımla çıksak yine yenebileceğimizi düşünüyordum.rosicky oynayabilirdi nasrinin yerine.çok düşünmeye kalmadan nasri sakatlandı.maç sonu wenger 2-3 hafta yok dedi.barça maçında oynama ihtimali %50 gibi bişey demek bu.hem sakatlanması biraz saçma geldi bana.demek istediğim sene başından beri hemen hemen her maçta oynayan takımı sırtlayan nasrinin acaba dinlenmeye ihtiyacı,barça karşısına bomba gibi bir düşüncesi mi var?barçayı yenmenin zor olduğu apaçık ortada.bunun için değişik şeylere ihtiyacımız var.bu değişik durum da nasrinin saçma sapan sakatlanması olabilir.yukarıda paylaştığım linkte wenger bunu bizzat kendisi söylüyor.nasrinin sakatlığı tamamen bir oyun mu gerçekten?

    YanıtlaSil
  7. Arsenalli dostlarım şampiyonluk için boşuna ümitleniyoruz.Böylesine paraların döndüğü bir dünyada ne yazikki Premier Ligde bu oyunlara alet oluyor apaçık ortada.Binlerce transferi geçtim alınan tamam bu kadro ile oynayacağız ama yani saha'nın golü nedir öyle... Hep mi arsenal şansssız yoksa kasıt mı var.Hep arsenal alehine hep manchester-chelsea lehine kararlar maçlarda.Çok yazık umutlanmaya filan gerek yok çok üzücü yani Amerikalılar yönetimindeki manchesteri yenilmeden şampiyon yaparlar bunlar onun için artık denilecek fazla birşey yok.

    YanıtlaSil
  8. Bravo be Arsenal Hakemler-Everton'a karşı güzel 3 puan aldık =)

    YanıtlaSil