01 Şubat 2011

Torres Transferi Ve Manchester United Takibi

Ne alaka diyeceksiniz. Ancak önemli bir nokta. Chelsea yaptığı iki tane çok önemli transferle şu anda her ne kadar liderden 10 puan geride olsa da şampiyonluk yolunu zorlama adına çok büyük bir adım attı. Torres gibi mükemmel bir oyuncunun Drogba'yla ve zaman zaman Anelka'yla kuracağı birliktelikte Chelsea'nin zorlandığı deplasmanlarda artık zorlanacağını düşünmüyorum. Bu durum sene başındaki Chelsea'yi getirebilir.

5 puan gerimizde olmaları bu transferlerden sonra çok büyük bir anlam kazanmıyor. Bizim yapacağımız herhangi bir tökezlemede Chelsea bizim üzerimize çıkar. Ancak tökezlemezsek eğer bu Chelsea Manu ile 2 tane maç yapacak. Bu da bizim büyük bir avantajımız olacak sezonun ilerleyen bölümlerinde.

Şu önümüzdeki Everton-Newcastle-Volves üçlüsünden 9 puanla çıkmak zorundayız. Newcastle deplasmanında alacağımız bir beraberlik bile bizi yoldan çıkarır arkamızda böylesine güçlü bir Chelsea varken. Öncelikle Everton'ı geçelim bugün.

Liverpool içinde bir kaç şey söylemek isterim, Gerrard'ı yaşlanmasıyla birlikte elindeki tek world-class oyuncu olan Torres'i göndererek Liverpool artık ortasıra takımı olmayı kabullenmiştir. Böylesine bir devin bu duruma gelmesi üzücü.

2 yorum:

  1. valla torres vidic i çok sever artık yanında lampard ve drogba ile birlikte çok sağlam bir üçlü oldular. umarım manu maçlarndan 6 puan alılar. Ama bizimde tökezlemememiz gerekiyor

    YanıtlaSil
  2. Chelsea artık çok güçlü bir hücum hattına sahip defans yapmayı beceren bir takım aynı zamanda özellikle orta sahasıyla, ama ben bu senenin en formda ekibi olarak kendimizi görüyorum chelsea'nin düşük formu ve manchester'ın üst düzey bir futbol çıkaramaması bizi şu an ligin en çabuk hücum yapan iyi bir defans hattı olan takımı haline getirdi, everton wolves ve newcastle maçlarında 9 puan toplayacağımıza inanıyorum. chelsea ise mutlaka 3 puan koparıcaktır manchester'dan eğer biz tökezlemezsek bu yıl mutlaka şampiyon olucağımıza inanıyorum..

    YanıtlaSil