04 Aralık 2010

4 Aralık 2010 Arsenal - Fulham Maçı (Premier Lig)

Tottenham maçıyla başlayan hata yapmamamız gereken maçlar serisinde belki de en kolay gözüken maç bugün saat 17:00'da Fulham'la oynanacak. Bu maçı takiben Çarşamba günü Partizan'la Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzdaki en kritik maça çıkacağız, sonrası Manchester United deplasmanı, kendi evimizde Stoke City ve Chelsea maçları, ardından Wigan deplasmanı ve koskoca yeni bir yıl..

Fabregas yok, Diaby yok, Vermaelen yok, Almunia'da olmayacak muhtemelen. Eboue'nin durumu ise belirsizmiş.*

Bu durumda ilk 11'i belirlemek çok da zor olmayacak gibi.


Fabianski

Sagna-Squillaci-Koscielny-Clichy

Song

Wilshere-Rosicky

Nasri-Chamakh-Arshavin

Fulham bu ligin deplasmanda berabere kalma uzmanlarından biri. Doğrusu biz de kendi evimizde çok iyi oynamıyoruz. Yine de bu kadro geçen hafta Aston Villa karşısında hücum olarak adeta döktürdü. Defansta kötü sinyaller alsak da bu Arsenal için yeni değil. İşin hücum kısmını iyi yaparasak alır götürürüz bu maçı.

Ayrıca Fulham gol fakiri bi takımdır, -ligde 15 maç 15 gol, deplasmanlarda 7 maçta 5 gol- eğer bunlardan da evimizde 2 gol ve üstü yersek gidip ilk 4'te tutunmak gibi hedeflere odaklanalım.

1 yorum:

  1. Nasri'den 2 inanılmaz soğukkanlılık örneği ve 2 müthiş gol. Eğer bu 2 golü messi atsaydı yıllarca konşurlardı.Neyse sonuç olarak Emirates'de maç kazanamama serimizi sona erdirdik ligde.Sanırım bugünün sonuçlarına göre lideriz :)

    YanıtlaSil