04 Aralık 2010

4 Aralık 2010 Arsenal 2-1 Fulham Maçı(Premier Lig)

Fabianski

Sagna-Squillaci-Koscielny-Clichy

Song

Wilshere-Rosicky

Nasri-Chamakh-Arshavin

Maça iyi başladık, Nasri ile çok özel bir golde bulduk. Ardından 2.golü getirecek basit pozisyonları değerlendiremeyince golü yedik. Fulhamın kendine güveni geldi, top yapmaya başladı. Bugün çok kötü olan Arshavin, Rosicky, Chamakh olunca yeterince pozisyon üretemedik. Ancak oyuna sonradan giren Van Persie'nin yeteneğini kullanarak hazırladığı pozisyonda bir Nasri show daha izledik. Mükemmeldi attığı her iki golde.

Nasri bu sezonki performansıyla bence bu sezon Premier Lig'deki en iyi futbolcu. Böyle devam etmesini diliyoruz. Chelsea'ninde berabere kalmasıyla birlikte liderlik koltuğuna oturduk. Haftaya Partizan daha sonrasında Manchester United deplasmanındayız. Bu takımın büyük işler başarması için bu tip maçları kazanması gerekiyor. Tek tek gidiyoruz. İnşallah sene sonunda bunların meyvesini alıcaz. Herkese iyi haftasonları.

2 yorum:

  1. nasri için söylenecek pek fazla birşey kalmıyor gerçekten.geldiğinde bal yapmayan arı gibiydi,ağırlığını koyamıyordu.clichy ve sagna hayatını koydu ortaya resmen.ellerinden öpesim geldi:D

    YanıtlaSil
  2. Rahat bir galibiyet olmadı.hele bir ara defansımız döküldü bile denebilir ofsayt taktiği yapacaz derken. 7 maçta 5 gol atabilmiş takımdan bile gol yiyoruz ve yediğimizin bir kaç misli pozisyon veriyoruz.bazen düşünüyorumda premier lig in en zayıf savunma hatlarından birine mi sahibiz ne?

    2-1 olduktan sonra 4 forvet le oynamaya devam ettik ama topa sahip olamadık,hep rakibin baskısı altında ceza sahamıza gömülü bekledik.her an golü yiyebilirdik.wenger kumar oynadı resmen 4 forvetten birini çıkarmayarak

    van persie yaptığı asist dışında pek ortalıkta gözükmedi.walcott a hiç girmiyorum,oyunda olduğu sürece çok amatörce kullandı topları.

    Evimizdeki saçma mağlubiyet serimize son verdik.partizanla içerde oynayacağız o maçta da 6 lık tarife uygularız diye umuyorum.

    Son olarak, Nasri adamsın be!

    YanıtlaSil