29 Aralık 2010

29 Aralık 2010 Wigan - Arsenal Maçı(Premier Lig)

Chelsea maçından 2 gün sonra deplasmana gitmek kolay iş değil. Bunun bilincinde olmamız lazım. Fabregas kart cezalısı olduğundan dolayı yok, o yüzden onun sihirli futbol beynini de kullanamıcağımız için maç zorlaşabilir.

Ancak rakip kolay, bizimde bu yıl deplasman formumuz ortada, dün Manchester United berabere kaldı ve bizim bu maçı almamız şart oldu. Ardından Birmingham deplasmanına gideceğiz o daha zor olacaktır buna eminim. Deplasmanları gitgide eritiyoruz, eğer Ocağın ilk haftalarında liderlik koltuğuna oturursak bir daha zor bırakırız, çünkü herşey bizim lehimize gelişecek ilerleyen dönemde.

Fabianski

Sagna-Djourou-Koscielny-Clichy

Song

Nasri-Wilshere

Walcott-Van Persie-Arshavin

4 yorum:

  1. PremierLig'in en istikrarsız,dengesiz takımlarından biride Wigan Athletic'dir.Oynadığı futbol ile bu lige hiç yakışmayan bir takım.Bu sezonki en büyük sürprizlerini White Hart Lane'de Tottenham'ı son 10 dakikada takımın gözbebeği olan Rodallega'nın golü ile devirmişlerdi.Geçtiğimiz sezon evimizde 4-0 ile rahat geçmiştik,fakat deplasmanda 2-0 öne geçtiğimiz maçta son 10 dakikada 3 gol yiyerek 3-2 kayıp etmiştik.Hugo Rodallega ve Charles N`Zogbia'yı kontrol altında tutar isek rahatlık ile kazanabileceğimizi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. beyler öncelikle şunu söylemeliyim arsene wenger bu kafa yapısını değiştirmedikçe bizden bi cacık olmaz bu defans ne allah aşkına wiganın attığı 2. gole bakın ya avrupada kaç üst düzey takım sürekli duran topdan gol yiyor chelseanın darmadğın olduğu manunun deplasman fakirliği liverpoolu saymıyorum adam gibi 2 defans alınmalı takıma bu 2 fransızdan cacık olmaz djorou falanda hikaye manunun defansa bakın vidic rio adamlar kötü olmasına rağmen lider bu şans değil defansın sağlamlığı chelsea 6 maç kazanamamış aramızda 2 puan var ne diyeyim wengere tapmaktan vazgeçin gerçekleri görün 6senedir kupa alamadık ne lan bu everton falanmıyız biz?

    YanıtlaSil
  3. @ adsız arkadaşım squillaci kötü birşey demiyorum. koscielny mental yapı olarak çok iyi bir oyuncu ilerde faydasını göreceğiz. 2. gol de hata gerizekalı fabianskinin di ön direk de zaten adam vardı açılması hataydı hata tamamen onundur. bu takımın ilk ihtiyacı kalecidir. djourou da gayet iyi bir defans bence

    YanıtlaSil
  4. mental yapıyı boşverelim hacım ya kaleci ve defans alınmalı acil yoksa yine şerefli 3lükler alırız djorou arsenalde en fazla yedek olabilir son yıllarda bakın şampiyonlar ligi şampiyonlarının defanslarına inter-lucio barca-puyol manu-rio,vidic milan-nesta vs vs uzar gider siz arsenale bu defansı yakıştırıyorsanız onu bilemiyorum avutmayalım kendimizi

    YanıtlaSil