30 Aralık 2010

29 Aralık 2010 Wigan 2-2 Arsenal Maçı(Premier Lig)

Bu gidişle Manu'yu yine şampiyon yaparız herhalde. Dünkü maç oynanmış rakibin son dakikada gol yemiş, puan kaybetmiş. Bu maça çıktığın oyunculara bak.

Pili bitmiş Rosicky, Denilson, Diaby sağ kanat Bentdner, sol bek Eboue, stoper Squillaci falan. Yani bu kadro zaten yenseydi çok ekstra şeyler olması gerekiyodu ki oldu da. Arshavin müthiş bir gol attı ardından Bendtner'ın golü geldi. Tam rakip 10 kişi kaldıktan sonra gene saçma sapan bir korner golü yedik.

Yani bu denli şanslar ayağımıza geliyor, bunları ezip geçiyoruz. Neyse önümüze bakmak lazım artık. Bir bakıma Birmingham ve Wigan deplasmanlarından alınan 4 puan kötü değil. Birminghamı kesin geçmemiz lazım haftasonu. Başka çare yok.

6 yorum:

  1. rakip 10 kişi kaldıktan sonra bu kadar salakça bi gol yiyen takım hiç bir şey hak etmiyor diyecem ama yediğimiz ilk gol de kesinlikle hakem hatası var.
    Faul olabilir ama penaltı değildi bence, çok net ceza sahası dışıydı..

    YanıtlaSil
  2. aynen rakip 10 kişi kalıyo gene gerizakalıca gol yiyosun serkan. bunun açıklaması izahı yok. böyle şampiyon olamazsın izliyoruz senelerdir işte.

    YanıtlaSil
  3. tam 8 kişi rotasyon yapmak nerden aklına geldi acaba bay wenger in hadi fab cezalı sakatlar da olabilir nasıl bi anlayiş bu benitezi geçti ya. Bizim Djourou her anlamda şikibaba şililaçi den daha iyi uzun da hızlı da. nerden buldu bu adam oynadımı yeneceğimiz ümidi olmuyor bende. bu gallastan da kötü madem bunu alacan dursun gallas ya. bu takımın şampiyon olması müthiş bir çikiş olmazsa zor zaten kaleci de yok ilerde hatalar dolacak transfer de yapmam diyor. ara transferde Wellington gelecek acaba etki yaratabilir mi genç taşında ya da Ryo ?

    YanıtlaSil
  4. wenger kafa yapısını değiştirmeden biz şampiyon falan olamayız arkadaş 10 kişi wiganı 2-1 öndesin yenemiyorsan şampiyonluk falan yalan olur kaleciyle kesin çok sağlam 1 defans alınması gerek squillaci djorou falan arsenalde en fazla yedek olur hayır anlamadığım takımda bu eksikler çok bariz göze çarpmakta wenger aptal aptal transfer olmayacak diyor abi başkana falanmı yaranmaya çalışıyor?ne lan bu koca arsenalin 5 senedir kupası yok ya

    YanıtlaSil
  5. su fabianski'yi de hali sahaya cagirmam anasini satiyim. ceza sahasi icinde basi kesilmis tavuk gibi herif. neydi la o son gol oyle. topu alabiliyorsan cik al, alamiyorsan cizginde dur biraksan diger korner diregine kadar gidecekti salak.

    YanıtlaSil
  6. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.N'zogbia'nın kendini bir güzel yere atması mı ? 2-2 iken ceza sahası içinde yapılan elle müdahale mi ? Bütün bunlar olurken Chelsea Bolton karşısında 3 metrelik bir ofsayt ile golü buldu.Bütün bunlar adamı kötü düşündürmeye zorluyor.Tamam bizimde hatamız var ama hakemin bizden daha çok kesin hataları oluyor.Fabianski için birşeyler söylemekten bıktım.Klasik Wenger;inat edecek sonuna kadar.Bir halt olmaz ondan.Vermaelen nasıl gelecek çok merak ediyorum.Defans için çok önemli bir isim bence,umarım kısa zamanda formuna döner.Kaleci transferi yapsak herşey güzel olacak ama işte yapmıyorlar yahu.Burada kaybedilen 2 puan çok gereksizdi.Şimdi Birmingham maçında uğraş dur çok zor maç çok zor...

    YanıtlaSil