29 Kasım 2010

Oyuncuların Sakatlık Durumları

Fabrégas: Braga maçında diz arkası kiriş kaslarından sakatlanmıştı. Tahminen Aralık ortasında dönecek.

Eboué: O da Braga maçında dizinden sakatlanmıştı. En iyi Aralık ayının sonunda dönmesi bekleniyor.

Vermaelen: Şimdi bu Vermaelen'deki problemi doktorlar henüz çözememiş. Sürekli bacakları ağrıyormuş ama sebebi bilinemiyormuş. Wenger konuyla alakalı yaptığı açıklamada "Sabırlı olmalıyız, tıpta hala çözülememiş gizemler var ve şu anda Vermaelen'in çektiği acıya mantıklı bir sebep bulamıyoruz. Bu durumda da ne bir tedavi ne de ameliyat uygulayabiliyoruz. Şu anda Vermaelen'in tek yapması gereken dinlenmek" demiş. Gizemler ve mistik öğeler çağı olan 21. yüzyılda, Viking kanı taşıyan bir insandan tam bir gerçeküstü efsane.. Eyfyallayöküll'ün küllerinden olmuştur belki de, malum İngiltere'den İzlanda'ya bi koşu gidiliyor, bi de onu kontrol edin derim.

Diaby: Diaby'ninki de ayrı küfürlük ama en azından Diaby'nin sakatlığı belli. Ayak bileği incinmiş, dönüş tarihi belli değilmiş. Üç vakte kadar döner rivayetleri var, Aragorn gelir athelas otunu sürer iyileşir diyen var. Bana sorarsanız elf peksimeti yarar Diaby'e. 2 tane elf peksimeti yedi mi, bi de Shire'da bira içti mi bişeyciği kalmaz. Tam bir keyif adamı olur, üstüne Hobbitköy'e muhtar olur.

Frimpong: Sene başında Legia Warşova'ya karşı yapılan hazırlık maçında sakatlanan Frimpong'un durmu feci. Diz eklemleriyle alakalı bişeyler olmuş ve 3-6 ay arasında dönmesi bekleniyormuş. Bu sene a takımla maçlara çıkması beklenen bir oyuncuydu, kariyerini 1 yıl ertelemiş oldu resmen.

5 yorum:

  1. yüzüklerin efendisi öğeleriyle yaptığın yorum çok kötü hatta rezalet olmuş theo. ayrıca vermealen in keyfinden öyle olduğunu düşünmüyorum

    YanıtlaSil
  2. valla theo suçlanmasın da burada. ben yazdım yazıyı.

    sinirlenmiştim baya bunu yazarken. şimdi gördüm yine sinirlendim. oyuncuların dönüş tarihinin belli olmaması ne demek yahu? vermaelen'in keyfinden öyle olmadığını ben de biliyorum. anlamadığım şey sakatlığının çözülememesi. türkiye'de bile her sakatlığa bi açıklama getiriliyor, nesi olduğunu bilmiyoruz nedir ya? takım için bu kadar kritik iki oyuncu hakkında böyle garip bi sakatlık raporu raporu verilirse işi böyle makaraya vurmamız da bizim hakkımız. (zaten şimdi baktım ben de, sinirle mizah yapılmıyormuş onu gördüm. ironik vurmaya çalışmışız ama başaramamışız anlaşılan.)

    YanıtlaSil
  3. Çok kötü rezalet diye bi eleştiri tarzı mı olur abi. Seviyeli olun biraz. Adam emek vermiş yazı yazmış, çok kötü rezalet diye yorum yapıyosunuz. Blogu kapatıcam diyince de hayır kapatma diyosunuz. Saygı duyun o zaman biraz.

    Neyse, Vermealen olayına ben de uyuz oldum açıkcası. Diğer iki stoperin durumu ortada, Verma olsa belki biraz topluycaz ama onun da ne olduğu bile belli değil. Sinir bozucu gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. burası rahatça eleştri yapılabilen bi ortam "benden bu kadar" zaten rahatsız olmuş olsa gereğini söylerdi. belki ağır olmuş olabilir yorumum ama eleştri sonuçta :)

    YanıtlaSil
  5. bu arada tekrar okudum ağır olmuş biraz yüzüklerin efendisi görünce dayanamadım kusura bakma :)

    YanıtlaSil