18 Ağustos 2010

Kaleci Transferi Söylentileri

Bir kaleciye ihtiyacımız var ve söylentiler gittikçe artıyor.Bu isimlerle ilgi bilgi vericem şimdi size.

Mark Schwarzer ismi son günlerde dolaşıyor.Bu oyuncuyla ilgili söylentiler çok fazla. Fulham'da oynamak istemediği ve bize gelmek istediği biliniyor. Bizde bu oyuncuyla kesin olarak ilgileniyoruz ve para konusunda eğer anlaşırsak oyuncuyu renklerimize bağlayabiliriz.

Shay Given Manchester City'de yeri çalkantılı bir isim.Yerine bir kaleci alınacağı söylentisi var.Mancini Given kalırsa memnun olurum ama gitmek isterse değerlendiririm demişti.İlerki günlerde daha fazla bilgi sahibi olacağız bu transfer hakkında.

Maarten Stekelenburg ismide diğer bir söylenti. Ajax mali krizde ve bu oyuncusunu elden çıkartmak isteyebiliriz.İlgilendiğimiz bir diğer isim.

9 yorum:

  1. Roberto Mancini, Shay Given için "gitmek istiyorsa, engellemeyeceğiz." demiş.

    YanıtlaSil
  2. Nasrinin dizinde sakatlığı varmış ufak bir ameliyat geçiricekmiş 1 ay sahalardan uzak yine başa döndük

    YanıtlaSil
  3. Bu arada squillaci ile ilgileniyormuşuz ve hatta anlaşma noktasına gelmişiz zira dünkü braga maçında kadroya alınmamış bizim cl kadromuzda bulunabilmesi için 8 milyon gibi bir rakam konuşuluyor. Yapılı ve tecrübeli bir oyuncu olması önemli bir avantaj. Eğer alabilirsek stoper sıkıntımız biter sonunda

    YanıtlaSil
  4. stekelenburg şampiyonlar ligi eleme maçında oynadığı için bu transferin olması pek olası değil bence,shay given ilk tercihimiz olmalıdır

    YanıtlaSil
  5. nasri yine sakatlandı demek.Off ya sıkıldım artık şu sakatlıklardan.1 ay daha nasrisiz yaparız ama nasri çok büyük bir kozdu.

    YanıtlaSil
  6. Mark Schwarzer 38 yaşında umarım almayız
    takımın yaş ortalaması 2 yaş artar

    YanıtlaSil
  7. Frimpong sakatlanmış ve 6-9 ay yokmuş.epl maçlarında oynamazdı muhtemelen ama sezonu biraz erken açtık bu sefer.

    YanıtlaSil
  8. öncelikle vakit buldukça bloğunuza yorum yazacağım. geçen seneden beri takipdeyim. wenger 2-3 yıldır beni transfer konusunda çıldırttı ne yapmaya çalışıyor anlamadım. zamanında benzemayı kaçırdı yorumu da ayrılmasını beklemiyordum... bu sene borç bitti dediler hala hareket yok. stopere 12.5 veren adam yine mexes 10 verse alacak nedense olmuyor. Fransa liginden her takıma katkısı olacak bu gidişle bonservislerle. Kaleci wengerin beceremediği tek transfer mevkisi desek doğrudur sanıyorum.(lehmann hariç) almunia bu kadar kötü iken fabianski de yedek olacak kalitede değil genç italyan çok genç görülüyor sanırım. O zaman ver bi 20 milyon avro da alalım bi sağlam kaleci. Akinfeev, neuer, adler, frey, lloris, mandanda, ochoa o kadar kaleci var ki seç beğen paraya da kıyma artık. ' haftadır shwarzer çiziliyor inşallah doğru haber değildir madem istiyorsun gerçekse tabi ver 5 al. 2.5 vermek de cimriliğin ötesinde. Tamam yaşli adam hatta dede denebilir ama takım bırakmıyor bu kadar basit. Bu saatten sonra yazdığım kalecilerden biri olmazsa bari Given olsun diyorum.

    Son olarak şu erken transfer haberlerinde daha samimi olalım. kesin haber çıkmadan... J.cole, spahic ... :( hele buffon haberi hiç samimi değildi, inandırıcı da değildi. Blogun inandırıcılığı düşüyor.

    iyi bloglar

    YanıtlaSil
  9. Onur Kıvrak'ı alır seneye Wenger..

    YanıtlaSil