01 Ağustos 2010

01 Ağustos 2010 Arsenal 3-2 Celtic Maçı (Emirates Cup)

Kadro;

Almunia

Sagna(Eboue,62')-Djourou-Vermaelen(Koscielny,72')-Clichy(Gibbs,62')

Frimpong

Rosicky(Nasri,46')-Wilshere

Walcott-JET(Chamakh,46')-Vela(Arshavin,62')

Sonunda kupa bizim oldu, sezona kupayla başlamak güzel ama ondan da güzel olan şeyler var. İlk gol 3.dakikada Walcottun ortasına Vela'nın dokunmasıyla geldi. İlk 70 dakika oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci gol dakika 45'te geldiğinden beri sadece 1 golü olan Sagna'nın şutuyla geldi. İkinci yarı değişiklikler ile birlikte etkili olmaya başladık, 3. gol sezon öncesi hazırlık kampının yıldızı Nasri'den geldi. Dakika 70'den sonra Vermaelen'in oyundan alınması ve yorgunlukla birlikte savunmada açıklar verip 2 gol yedik.

Almunia: Fabianski'den iyi olduğu kesin, ama ceza sahasına hakim değil yan toplarda tereddütlü, tekrar söylüyoruz kaleci şart.

Sagna: Standard oynadı ek olarak güzel de bir gol attı, oldukça hazır göründü.

Djourou: İyi bir yedek stoper. Daha fazlasını henüz ondan beklemek haksızlık olur.

Vermaelen: Kalitesini yine ortaya koymasını bildi.

Clichy: Yine her zamanki hazır, bu yıl 25 yaşında tecrübeli bir Clichy, şampiyon bir takımın önemli parçalarından biri olabilir.

Frimpong: Neredeyse 2 full maç çıkarmasına rağmen sırıtmadı, ama tecrübeye ihtiyacı var.

Rosicky: O da kampın yıldızlarından, oldukça hazır görünüyor.

Wilshere: Bugün maçın en iyisi oydu. Genç yaşına rağmen müthiş bir kuvvete sahip, tekniğinin ve yeteneğinin yanı sıra, çok cesur bir oyuncu.

Walcott: O da bugün sahanın en iyilerindendi, son hareketlerde hala eksiklikleri göze çarpıyor.

JET: Kiralık gideceği kesin.



Vela: O da bu maç çok iyiydi, artık kendini gösterme zamanı geliyor.

Yedekler;

Chamakh: Van Persie'den çok daha iyi duvar oluyor, hava toplarına hakim, son vuruşları iyi. Bu senenin en iyi transferlerinden biri olabilir.

Eboue: Standart, iyi bir yedek.

Koscielny: Dün çok iyiydi, bugün komik bir iki hata yaptı. Kesinlikle yetenekli ama biraz tedirgindi bugün, az para da vermedik, biraz daha zaman lazım tanımak için.

Gibbs: Clichy'nin yedeği, önü çok açık.

Nasri: Kampın yıldızı, bu maçtada girdikten sonra yine iyi işler yaptı. Kanatta bu etkinliği verebilirmi? Fabregas'ın yanında mı oynayacak? Bunlar hep soru işareti.

Arshavin: Ne olursa olsun, tahtaya ilk yazılacak 3.4 isimden biri. Yetenekleri tartışılmaz düzeyde.

Önümüzdeki hafta Cumartesi günü Legia Varsaw ile bir hazırlık maçı yapıcaz. Bu takımdan umutluyum, oldukça olgun ve hazır gördüm takımı, oldukça eksik olmasına rağmen. Herkese iyi haftalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder