31 Temmuz 2010

31 Temmuz 2010 Arsenal 1-1 Milan Maçı (Emirates Cup)

Kadro;

Fabianski

Eboue(Sagna,46')-Koscielny-Vermaelen(C)-Gibbs(Clichy,46')

Frimpong(Djourou,69')

Nasri-Wilshere

Rosicky(Walcott 46')-Chamakh(Randall 73')-Arshavin

Oldukça iyi bir maç çıkardık, kalitemizi sahaya yansıttık oyunun genelinde. Bol pozisyonlu güzel bir maç izledik. Oyuncuları tek tek inceleyelim.

Fabianski: Fazla bir iş düşmedi ancak yediğimiz golde yine kalesinde sabit durması hataydı, Arsenal'de asla 1 numara olamaz. Wenger'in söylediğine göre yarın Almunia oynayacak.

Eboue: İlk 45 dakika oynadı. Standart Eboue, ne eksik ne fazla.

Koscielny: Oldukça iyiydi, müdaheleleri hava toplarında başarısı kumaşının iyi olduğunu gösterdi, Pato gibi iyi bir forvete karşı iyi mücadele etti.

Vermaelen: Kaptan olarak sahaya çıktı, yediğimiz golde hatası olmasına rağmen kalitesine şüphe düşürecek bir oyun oynamadı.

Gibbs: İlk 45 dakika oynadı çıkışları, ters kademeleri çok iyiydi, Traore'nin şansı çok zora girdi.

Frimpong: Genç bir oyuncu, geçen yıllarda rezerv'de oldukça iyiydi. Ama Arsenal'in oyuncusu olacak seviyede değil henüz.

Nasri: Bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarının ve kampının yıldızıydı, bu maçta çok efektifti, artık yeteneklerini son bölgedede iyi kullanmaya başladı, bu yıl çok büyük bir etki yapacak.

Wilshere: 18 yaşında bile değil, bunca kalite ve yetenek zor bulunur. Henüz ilk 11 seviyesinde değil ama bu sene takımda kalmalı.

Rosicky: Kalitesi, tecrübesi ortada. Potansiyeli kadar oynayamamasının önünde hep sakatlıklar vardı. Son sezonla birlikte artık oldukça fit durumda görünüyor, bu yılda önemli bir parçamız olabilir.

Arshavin: Arsenal'in Alex'i, yine tembel aynı Arshavin. Ama golü yaratan adam da o. Denecek birşey yok.

Chamakh: İlk önemli maçında çok çok iyiydi, attığı gol klastı. Hem duvar olup, hem de ileri doğru oynayabilen hızlı teknik ve hava toplarına hakim bir oyuncu, bu sistemde Van Persie'yi kesebilir mi bilmem ama, ondan maksimum yararlanmak zorundayız.

Sagna: 2.yarıda oyuna girdi, bu takımın as sağ beki, standart ne eksik ne fazla.

Clichy: O da bu takımın as sağ beki, Gibbs onu yerinden edebilir ama ancak o giderse bu gerçekleşir. Standartını koruyor.

Djourou: Mevkisinde oynamadı. Ama iyi bir rotasyon oyuncusu.

Walcott: İlk 11'e kafadan yazmam, iyi bir kontra atak oyuncusu, iyi bir yedek.

Randall: Arsenal'de bu kadar uzun süre oynayan en kötü oyuncu, tüm tarih boyunca. Çok açık.


Takım yukarıdada yazdığım gibi oldukça iyiydi. Koscielny-Vermaelen ikilisi iyi sonuç verdi, Gallas-Toure tutmadı bunlar tutacak gibi, Kale büyük bir sıkıntı olarak önümüzde duruyor. Eğer transfer olmayacaksa, her halükarda Almunia'yı tercih ederim Fabianski yerine.

Yarın maçımız Celtic'le. Saat 18.20'de


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder