09 Mayıs 2010

09 Mayıs 2010 Arsenal 4-0 Fulham Maçı (Premier Lig)

Güzel bir maçla tamamladık sezonu. 75 puan yerine çok rahat 81 olabilirdi. Ama sıralamadaki yeri değiştirmeyeceğinden pek önemi yok.

Kadro;

Fabianski

Sagna-Campbell-Silvestre-Clichy

Diaby

Nasri-Eboue

Walcott-Van Persie-Arshavin


Maçın genelinde iyi bir oyun sergiledik. Van Persie tam fit hale geldikten sonra, gelecek sezon büyük işler yapabilir. Arshavin'in ilk golde pası bomboş durumdaki Robin'e vermemesi soru işareti. Gallas=Arshavin diyorum. Bu adamlar huysuz adamlar, her ne kadar kaliteleri üst düzeyde olsa da, daha çok takım kimliğiyle öne çıkan Arsenal'i geri götüren oyuncular. Bence ikisinin de yeri yok Arsenal'de.

Silvestre'yi son kez oynadı bugün Arsenal'de, yolu açık olsun. Yerine Djorou girdi, bu sezon ilk kez onu da görmüş olduk.

Ligde 101 gol atan Chelsea şampiyon oldu. Şaka gibi. Tebrikler.

Değerlendirmelerimiz ve transfer haberleriyle yaz boyu yazmaya devam edeceğiz. Buraya emeği geçen herkese teşekkür ederiz tekrardan. İyi Pazarlar.

5 yorum:

  1. walcott çok iyiydi bence.ulan bi form yakala da güvenelim sana.arshavin'e kalmayalım.ayrıca theotheo ilerleyen günlerde sık sık yazılar bekliyorum.doyurucu yazılar.bu takımı en iyi bilen sensin.

    YanıtlaSil
  2. arshavini bugunkü ilk golden sonra direkt gönderelim acaip sinirlendim.boyle bir bencillik gormedim ayrıca walcott da hala şu pasları gonderecegı yeri ogrenemedı.

    YanıtlaSil
  3. Rahat bir maç çıkarıp ligin son maçını 3 puanla kapattık. Arshavin takımımıza yakışmayan bir hal aldı iyice. Takım oyununa dayalı bir takımda bu kadar bencil oynayan bir oyuncunun yeri olmamalı artık. Vela tüm sezon durdu durdu ligin bitmesine 6 dakika kala bu sezon ligdeki ilk golünü güzel bir golle attı. Seneye herşey daha güzel olur umarım.

    Bu arada bir düzeltme: Chelsea 103 golle bitirdi sezonu.

    YanıtlaSil
  4. Ya tamam arshavin bencil davrandı ama maçın ilerleyen zamanında gördük ki van persie tam günündeymiş sağlam kaçırdı adam, onları gördükten sonra iyiki pas vermemiş e zaten gol de attıktan sonra sorun yok sonuçta adam arshavin bırakın da biraz yeteneğine güvensin:D

    YanıtlaSil
  5. @cesc

    haklısın. hata yapmışım:))

    YanıtlaSil