03 Nisan 2010

03 Nisan 2010 Arsenal 1-0 Wolves Maçı (Premier Lig)

Pisliğin içinden çıkaran adam gene genç Bendtner oldu. Ne kadar bok atılsa da bana göre yetenekleri ve mental özellikleri açısından top-class bir oyuncudur, bu oyuncunun ne kadar arkasında durduğumu bütün blog bilir, beni hiçbir zaman yanıltmadığı için Bendtner'a minnettarım.

Çok kötü oynadık açıkcası, adamlar 10 kişi kalmasına rağmen fazla çirkefliğide başvurmadılar, 1 puanı hakettiler, biz fiziksel ve mental açıdan çökmüş durumdaydık. Kadroyu verelim;

Almunia

Sagna-Campbell-Vermaelen-Silvestre

Song

Denilson-Rosicky

Walcott-Eduardo-Eboue

Tabi maçlar bu tarz sıkıntıya girince anlıyoruz ki, Bendtner-Fabregas-Clichy-Arshavin bunlar bu takımın kilit oyuncuları, onlar olmayınca birazda rakibin şansı ve direnci olunca sıkıntıya giriyoruz, ama büyük maçlarda konsantrasyon daha farklı olur tabi.

İlk bölümde Wolves'i bitirecek pozisyonları bulduk, ama 2.yarıda çöktük. 94.dakikada Bendtner gene müthiş bir kafayla golü getirdi. Az olan şampiyonluk şansımızı bu şekilde sürdürdük, hiç değilse 2.lik için avantajlı konuma gelebiliriz ilerleyen haftalarda.

Chelsea'nin aldığı sonuçla da, Birmingham maçını hatırlayıp kafaları duvarlara vurmamak elde değil tabi, önümüzdeki fikstürün değerlendirmesini yaparız ama Chelsea açık ara favoridir şu noktadan sonra.

Önce Volves sonra Barcelona:)) Geliyoruz diyelim bakalım, kaybedicek birşeyimiz yok. Olursa tarih yazarız, olmazsa yolumuza bakarız.

Bu arada maçın sene sonu transfer dönemi açısından bazı şeyleri belli etmesi iyi oldu. Artık Silvestre ve Eduardo'nun bu takımda kalması pek mantıklı gözükmüyor. Her ikisinide sevmemize rağmen geldiğimiz nokta budur.

Tebrikler Arsenal.

Dip Not: Bu galibiyet askerdeki kardeşimiz The Gunners'a hediyedir.

2 yorum:

  1. bence bizi batıran eboue oldu.maçın adamı kesinlikle sagna'dır.eboue'ye güvenip bu takımdan sagna çıkarılmaz.geçenlerde sagna gidecek gibi duruyor demiştin.walcott'ta ilk yarı çok iyiydi ama 2.yarıda yine acele etti.bunlardan kurtulsa arshavin'den daha iyi olacaktır.theotheo haklısın bendtner konusunda ama;1.RvP geldiği zaman kesinlikle yedek olmalıdır2.daha iyi olması için 40 fırın ekmek yemesi gerekir.uzun boyu kafa vuruşarı dışında henüz hiçbirşeyi yeterli değil3.bendtner güvenipte kesinlikle adebayor'da olduğu gibi RvP'yi bir yere bırakmam.bence eduardo gitmeli chamakh alınmalıdır.bu kadar iştahsız futbol oynanmaz.ha ben demiyorum ki ikili mücadeleye gir diye korkuyorsan.rosicky ise çok istekliydi.isteksiz hali bitmiş gerçekten.barça karşısında çok şey bekliyorum ondan.

    YanıtlaSil
  2. Maça bu denli yedek kadroyla çıkan wenger bizden daha çok düşünüyor barçayı evinde yenmeyi.. puan kaybetseydik 2.lik için hiç şansımız kalmazdı.. Şampiyonluk için kimse kusura bakmasın bu saatten sonra Chelsea bırakmaz liderliği kimseye..

    Chamakh Arsenal'i istiyor, Arsende Chamakhı isterse eduardoya yol gözükür, ama silvestreyi kim alır.. :S

    YanıtlaSil