15 Mart 2010

Kiradaki Oyuncuların Karneleri

Maç tecrübesi kazanmaları için takımımızdan kiralık olarak gönderilen oyunculardan Jay Emmanuel-Thomas gol atmayı başaran isim olurken kiralık giden isimlerin bu hafta oynadıkları maçlar ve sonuçları şöyle:


Jay Emmanuel-Thomas ve Gilles Sunu
Doncaster 2-1 Derby

Jay Emmanuel-Thomas'ın kiralık olarak formasını giydiği Doncaster Rovers, Gilles Sunu'nun kirada olduğu Derby County'i mağlup etti. Bu sonucun ardında Doncaster Play-off'lara sadece 4 puanlık bir farkla uzaktayken Derby de düşme hattına aynı uzaklıkta bulunmakta. 15. dakikada Billy Sharp'ın penaltı golüyle öne geçen Doncaster, 69. dakikada JET ile farkı 2'ye çıkarıp rahatladı. Bu golden 5 dakika sonra Rob Hulse Derby adına durumu 2-1 yaparak maçın skorunu belirledi. Maça ilk 11'de başlayan JET 80 dakika forma giyerken, Gilles Sunu 2. yarıda sahaya çıkarak takımı adına 45 dakika görev yaptı.

Jack Wilshere

Bolton 4-0 Wigan

Bolton'un kazanarak düşme hattının 8 puan üstüne çıktığı mücadelede Jack Wilshere ilk 11'de sahaya çıktı. Johan Elmander ile 10. dakikada öne geçen Bolton ilk yarıyı bu skorla önde bitirdi. 2. yarının başında Kevin Davies penaltı golüyle fark 2'ye çıktı ve 53. dakikada Fabrice Muamba skoru 3-0'a getirerek takımını rahatlattı. 67. dakika Wilshere'ın yerine oyuna giren Matthew Taylor 2 dakika sonra maçın skorunu belirleyen golü attı.

Kyle Bartley ve Jay Simpson
Sheffield United 1-1 QPR

Sheffield United formasını hastalığı yüzünden giyemeyen Kyle Bartley ile QPR forması giyen Jay Simpson'ın takımlarını karşı karşıya getiren maçta 1-1'lik sonuçla gülen taraf çıkmadı. Richard Cresswell'in 44. dakikada attığı golle ilk yarıyı önde kapatan United bu üstünlüğünü 2. yarının başlarında 49. dakikada Adel Taarabt'ın attığı gol ile yitirdi ve maç bu skorla sona erdi. Simpson maçta 90 dakika forma giyerken United Play-off hattının 3 puan gerisinde bulunuyor. QPR ise düşme hattının 6 puan üstünde.

Henri Lansbury ve Kerrea Gilbert
Watford 0-1 Peterborough

Sakat olan Kerrea Gilbert'in (Peterborough) forma giyemediği maçta Henri Lansburry Watford formasıyla 90 dakika mücadele etti. 51. dakikada Liam Dickinson'ın golüyle 1-0 galip gelen Peterborough bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almış oldu. Bu sonuçtan sonra Peterborough ligin son sırasında yer almaya devam ederken Watford'da düşme hattının sadece 1 puan üstünde bulunuyor.

Wojciech Szczesny ve Mark Randall
Brentford 3-3 MK Dons

League One maçında Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny Brentford kalesini 90 dakika korurken Mark Randall Milton Keynes Dons adına ilk 11'de başladığı maçta 57 dakika oyunda kaldı. İlk yarısı 1-1 biten maçta son dakika 2-2'lik eşitlikle girilirken önce MKD 3-2 öne geçti ancak yine uzatmada Brentford 3-3'lük eşitliği yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

Havard Nordtveit
Hertha Berlin 1-2 Nurnberg

Havard Nordtveit'in 2. yarısında oyuna girdiği maçta Nurnberg Hertha Berlin'i deplasmanda mağlup ederek küme düşme hattının 1 puan üstüne çıktı. Maçın 36. dakikasında Theofanis Gekas ile öne geçen Hertha bu üstünlüğünü koruyamadı ve 61. dakikada Albert Bunjaku skoru eşitledi. 76. dakikada Havard Nordtveit'in oyuna girmesinin ardından 90. dakikada Angelos Charisteas Berlin ekibini yıkan golü attı. BundesLiga'nın son sırasında yer alan Hertha Berlin'in bu yenilgiden sonra işi zor gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder