15 Mart 2010

Son 3 Maç

Ligin sondan bir önceki en kritik dönemecinin ilk haftasını galibiliyetle tamamladık, geriye kalan 3 hafta, WestHam-Birmingham(d)-Wolves. Kayba tahammülümüz yok, iyi bir hava yakaladık 5 maçtır üstüste kazanıyoruz, bundan sonrada kazanıcaz umarım.

Bakıldığı zaman sezon içerisindeki, kritik dönemeçlerde ayakta kalmasını bildik, iyi toparlandık, artık bütün gücümüzü ve konsantrasyonumuzu verme zamanı, özellikle önümüzdeki 3 hafta oldukça belirleyici olabilir.

Biz bu 3 maçı yaparken Chelsea 4 maç yapacak, bu hafta deplasman seyahatine çıkıyor, kolay deplasman maçları yapacak (Blackburn-Porstmouth), ama her zaman deplasman deplasmandır, zor olacaktır. Ondan sonraki 2 maçı ise içerde Aston Villa ve dışarda Manchester United.

Manchester ise bizim gibi 3 maç yapacak, önce Liverpool'la içeride, sonra Bolton deplasmanı daha sonra Chelsea ile içeride oynayacak.

Ben de Mustafa Denizli gibi hedefimi koydum, 33.hafta lider olacağız. Bu 3 maçımızı kazanırsak buna adım gibi eminim.

1 yorum:

  1. manunun evindeki 3 macı lpool-chelsea-tottenham ile..deplasmanda da city ile oynacaklar..zaten bu 4maçtan da puansız ayrılırlarsa şampiyonluk onların hakkıdır..

    bizim en zor maçımız tottenham derbisi..onun dısında puan kaybı beklemiyorum pek..3maçta 9puan alırsak en kötü 2.yiz zaten..

    YanıtlaSil