27 Mart 2010

27 Mart 2010 Birmingham 1-1 Arsenal Maçı(Premier Lig)

Yazmaya gerek var mı bilmiyorum.

Naptın Almunia?

15 yorum:

  1. Bazen şans lazım herşeyden öte. Orda topu uzaklaştırmak için vurdu bizimkilerden birisi. Top Philips'in kafasına çarptı kaleye yöneldi. Almunia beklemiyodu bile topu pek fazla yüklenmemek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. kötü mü oynadık? nerenle izledin maçı?

    YanıtlaSil
  4. Cesc(gmail'de sorun var)

    Net fırsatları cömertçe harca, Almunia da uzatmada topu içeri çelsin, puan kaybet. Çok sinir bir durum.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. neee kötümü oynadık :S sen aston villa maçını izledin galiba. şanssızlık olmadı yapcak bişi yok en cokda barca maçı oncesi moral bozulmasına uzuldum manu bugun kazanamıcakkkk buyuk konuşuyorum burayada yazıyorum haftayada manu chelsea i yenerse kaldığımız yerden devam yoksa bu iş biter 2007 deki gibi..

    YanıtlaSil
  7. evet kötü oynadık..siz bu macı alırız diye rahat rahat izlediniz mi?? adamların dırekten donen topu da var..

    YanıtlaSil
  8. beyler bosa konusuyorsunuz, 19>18 :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. biz bu maçır ahat alırız diye değil theotheo ile korkarak izledik ve 1 haftadrda bu maçı barca maçından daha onemli goruyorduk chelsea manu yenemedi birminghamı deplasmanda içerdeki puanlarıyla 9.sırada olan bir takım birmingham ve bu deplasmanı rahata alıcak kdr futbol cahili değiliz 1-0 olsun bizim olsun diye bakıyoduk olmadı şanssızlık bu kdr basit işteee

    YanıtlaSil
  11. biz bu maçır ahat alırız diye değil theotheo ile korkarak izledik ve 1 haftadrda bu maçı barca maçından daha onemli goruyorduk chelsea manu yenemedi birminghamı deplasmanda içerdeki puanlarıyla 9.sırada olan bir takım birmingham ve bu deplasmanı rahata alıcak kdr futbol cahili değiliz 1-0 olsun bizim olsun diye bakıyoduk olmadı şanssızlık bu kdr basit işteee

    YanıtlaSil
  12. @delpiero boşa konuşuosak boşa konuşulan yere konuşma hadi mutlu yollar

    YanıtlaSil
  13. hocam sana yakışanı yap yaz bu maçı.kerem özgenel sende ayağını denk al!!!

    YanıtlaSil
  14. vay aq herkes psikopat olmus burada ahaha..lan takılın siz kafanıza göre..

    YanıtlaSil
  15. nasri ve arshavin daha erken oyuna girmiş olsa rahat kazanırdık bu maçı. kötü oynadık diyenler de bu sene fazla arsenal izlememiş sanırım. iyi oynasak da saçma salak defans hatalarıyla pozisyon veriyoruz. ortalama üstü oynadığımız bi deplasman maçını yine aynı şekilde puan kaybıyla bitirdik. west ham maçı geliyor aklıma direk bu tip bir sonla biten. ya da CL'deki Alkmaar deplasmanı. birbirine çok benzer maçlar. deplasmanda oyunu emirates'teki gibi domine etmenin pek mümkünatı yok epl'de hayalci olmamak lazım çok. ayrıca birmingham ligin kolay deplasmanlarından biri de değil bunu da unutmamak gerek. adamlar sadece 2 kere kaybetmişler kendi sahalarında bu sezon. şampiyon olacaksan bu maçları kazanacaksın, orası da ayrı mesele ama olmayınca olmuyor, yapacak bir şey de yok. umarım wenger'in barça maçını düşünüp yaptığı nasri-arshavin rotasyonu en azından barca maçında sonuç verir de iyi bi skor alırız emirates'te.

    YanıtlaSil