23 Şubat 2010

Kiralık Oyuncularımızda Son Durum

- Jack Wilshere gitmeden önce de söylemiştim, Bolton'da oynamasının imkanı yok, daha düşük profilli bir takıma gitmesi lazım diye, dediklerim bir bir çıkıyo, Bolton'un Blackburn'e 3.0 yenildiği maçta da oyuna dahil olamadı Wilshere.

- Derby County'e yeni kiralık giden, Sunu 25.dakikada oyuna dahil olmuş.

- Jay Simpson'ın da gol attığı maçtığı Q.P.R rakibini 2.1 yenmiş. Böylelikle üstüste 6.mağlubiyetinden de kurtulmuş Q.P.R. Simpson orda iyi iş çıkarıyo gerçekten ama teknik anlamda oldukça zayıf Premier Lig'e göre, bakalım gelecek neler gösterecek.

- Henri Lansbury ise Scunthorpe-Watford karşılaşmasında 90 dakika oynamış. Uzatma dakikalarında gol atan Watford böylelikle 1 puanı kurtarmış.

- Wojciech Szczesny, kiralık oyuncularımız arasında en başarılı olanlardan biri belki de, yine 90 dakka oynadığı maçı 2.1 kazanmış Walsall. 90 doğumlu bu kalecimiz ilerisi için iyi şeyler vaadediyor bence ama tabiki yaşı çok çok genç.

- Mark Randall M.K Dons takımında yedekmiş, Sanchez Watt'ın takımı Southend ile karşılaşmışlar. Watt oynamış, Randall oynamamış. Mark Randall gerçekten vasat altı bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.

- Justin Hoyte'un kardeşi Gavin Hoyte'da Brighton'da kadroya girememiş Leeds United karşısında, onun da sonu büyük ihtimalle abisi gibi olacak.

Genel itibariyle baktığımızda kiralıklardan çok sıcak haberler yok, özellikle Wilshere konusu can sıkmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder