19 Ocak 2010

Kısa Kısa - 30

İlk haber bir skandal ile ilgili. Arsenal'in geçtiğimiz hafta anlaşmaya vardığı Samuel Galindo haberini sizlere aktarmıştık. Oyuncunun 17 yaşında olduğu ve Bolivya U21 milli takımında oynadığını söyledik. Ancak Bolivian TV ve El Deportivo TV çok önemli bir belgeyle yapılan skandalı ortaya çıkardılar. Samuel Galindo'nun pasaportunu bulan televizyonlar pasaportta yazan doğum tarihinin farklı olduğunu oyuncunun 17 değil, 20 yaşında olduğu ve hatta birkaç ay sonra 21 yaşına basacağını iddia ettiler. Oyuncunun bu pasaportla U17 Dünya Şampiyonası'nda nasıl forma giyebildiği de ayrı bir muamma. Resmi dünya kupası listesinde 18 Nisan 1994 doğumlu görünen Samuel Galindo'nun yaş yalanı kesinleşirse Arsenal'e transferinin gerçekleşmeyebileceği söyleniyor.

Yine bir transfer dedikodusu daha var. Birkaç yerde birden yazılınca bende bloga duyurayım dedim. Racing Santander'li orta saha oyuncusu Sergio Canales'in transferi için menajeri ve babası ile görüşmeler yapılmış. Daily Mail'in haberine göre Real Madrid'in de istediği oyuncu için baba Canales: "Teklifleri değerlendiriyorum. Ancak Sergio'nun oynayabileceği bir takıma transfer olmasını isterim" dedi. Bu transfere gerekçe olarakta takımda yaşanan sakatlıkların gösterildiğini söyleyebiliriz.

Bu ara gündemimizde olan Fran Merida ile ilgili bir haber var sırada. Arsene Wenger, Merida'nın takımda kalacağını, O'na olan inancını kaybetmediğini söylemiş. Bolton maçında oyuna girdikten sonra faydasından bahseden Wenger, çok iyi bir tekniği var, top kapıyor ve rakipler için her zaman bir tehlike diye konuşmuş.

Bir haberde yeni transfer Sol Campbell'dan. Kendisinin bu sezon takımda giyeceği forma numarası 31 olarak açıklanmış. Kendisine hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder