12 Aralık 2009

Norwich 1-3 Arsenal (Premier Akademi Ligi)

Arsenal U18 takımı üç maçlık galibiyet serisini Norwich City'i deplasmanda 3-1 yenerek dörde çıkardı. Benik Afobe'nin 2 golüne Zak Ansah'ın golü de eklenince sahadan galip ayrılan takım Arsenal oldu.

Steve Bould, Crewe ile oynanacak olan FA Youth Cup 3. Tur maçı için kadroda ve sistemde rotasyona gitti. Jamie Edge ve Jernade Meade orta sahayı sahiplenirken, U16 takımında gol kralı durumundaki Zak Ansak ilk Akademi Ligi maçını oynadı. Sean McDermott sakatlığını atlatıp kaleyi James Dunn'dan devraldı. Benik Afobe ve Oğuzhan Özyakup ise Rezerv maçındaki yedekliklerinden sonra ilk 11'de sahaya çıktılar.

McDermott
Byles-Obed-Ayling-Brislen_Hall
Yennaris
Edge-Meade
Özyakup
Ansah-Afobe

Yedekler: Dunn, Boateng, Webb, Netia

Norwich City sezonun ilk yarısında son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle 1 puanı kurtarmıştı. İlk yarıda Oğuzhan Özyakup iki kez Zak Ansah'ı pozisyona soktu.

Bu pozisyonları Zak Ansah değerlendiremese de forvetteki partneri Benik Afobe 2 gol birden atarak takımının ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasını sağladı. Afobe bu gollerle birlikte bu sezonki 10. golünü atmış oldu.

İkinci yarı biraz daha rahat bir oyun olsa da Afobe net bir pozisyondan faydalanamadı. Buna karşın Zak Ansah Akademi Ligi seviyesindeki ilk maçında ilk golünü atarak farkı 3'e çıkardı. Norwich City'nin golü ise Rhema Obed'in faullü müdahelesiyle kazandığı penaltıdan geldi.

Kiralık Oyuncular

Wojciech Szczesny, 90 dakika forma giydi. Brentford 0-0 Leeds United

Ryhs Murphy, yedek bekledi. Brentford 0-0 Leeds United

Henri Lansbury, sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Watford 0-1 Derby County

Jay Simpson, pazartesi WBA - QPR

Havard Nordtveit, 90 dakika mücadele etti. Nurnberg 0-4 Hamburg

Gavin Hoyte, 63 dakika forma giydi. Brighton & Hove Albion 1-2 Colchester

Pedro Botelho,
yarın Celta Vigo - Elche

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder