31 Aralık 2009

Kısa Kısa - 24

Arsene Wenger 4-1'lik Portsmouth galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada; "Forvet mevkisinde sıkıntımız olduğu gerçek. Ancak ligde bizim kadar çok gol atan bir takım da yok. Her mevkide topa hakim ve gol atabilen oyuncularımız var. Kendimize güvenimiz tam. Buna karşın transfer de yapabiliriz. Transfere şekil verecek olan Fabregas, Denilson ve Bendtner'in sakatlık süreleridir." dedi.

Chelsea maçından sonraki yaşananlara şaşırmadığını belirten Wenger, sakat oyuncularla da ilgili açıklamalarda bulundu. Fabregas'ın 10-12 gün sakat kalacağını ve Everton maçına yetişmesi ihtimali olduğunu söyledi. Walcott'un da kasında bir problem olduğu ve O'nunda 10-12 gün forma giyeceğini söyledi. Denilson'un yine sırt sakatlığının tekrarladığını henüz net bir zaman verilemediğinden bahsetti.

Arsenal bir yıldır transferi için uğraştığı Brezilya U17 milli takım oyuncusu forvet Wellington Silva ve kulübü Fluminense ile anlaşmaya varıldı. Ancak transfer 2011 Ocak'ında Wellington 18 yaşına bastığında gerçekleşecek. Oyuncu için 3,5 milyon pound ödendiği belirtiliyor. Wellington geçen yıl Christmas döneminde 7 günlük denemeye tabi tutulmuş ve Norwich City karşısında U16 maçında 4 gol birden atarak kendini göstermişti. Bunun haberini daha önce blogda vermiştik. Oyuncuyla Chelsea, Man Utd, R.Madrid, Milan ve Barcelona da ilgileniyordu.

Watford'da kiralık oynayan Henri Lansbury biten kiralık sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattı. İngiltere Genç takımında da forma giyen Lansbury Ağustos ayından bu yana takımıyla 20 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Geçen sezonu Scunthorpe United'da 3 aylığına kiralık geçiren oyuncu 17 maçta 5 gol atmıştı.

2 yorum:

  1. Wilshere, kiralık olarak Burnley yolunda.

    YanıtlaSil
  2. Wilshere'in talibi çok. West Ham'da istiyor birçok Championship takımı var. Ancak son sakatlıklarla orta sahadaki sıkıntı nedeniyle Wenger kadroyu geniş tutma adına Wilshere'i takımda tutabileceği söyleniyor.

    YanıtlaSil