30 Ocak 2009

Kısa Kısa-7

Wenger Arshavin transferinin haftasonu maçtan önce sonuçlanmasını istemiş.

Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky bir yıldır devam eden sakatlığının ardından Mart ayındaki Rezerv maçlarla futbola geri dönecek. 28 yaşındaki oyun kurucu Pazartesi günü hafif bir antremanla döndü.

Francis Coquelin geçen hafta oynanan Stoke City maçında sakatlanmıştı. Bugün oynanacak olan FA Youth Cup maçında oynaması zor görünüyor.

Eduardo da Silva önümüzdeki oynanacak olan Hırvatistan-Romanya hazırlık maçında 45 dakika forma giyecek. Bu maçtan sonra Eduardo'nun as takıma alınması bekleniyor.

15 yaşındaki forvet oyuncusu İngiliz Benik Afobe İngiltere U17 Milli Takımı'na seçildi. Afobe'nin gelecek ay yapılacak olan U17 The Algarve Tournament'e milli takım forması giymesi bekleniyor.

Bir haftalık deneme sürecinde bulunulan Brezilyalı Wellington'ın takımı Fluminense salı günü gönderilen teklife hala bir cevap vermedi. Oyuncuyu Arsenal dışında Real Madrid ve Manchester United'ta istiyor.

Arsenal'de Vela-Merida ikilisinin Portsmouth'a kiralanması an meselesi. Bu anlaşmanın transfer dönemi bitmeden gerçekleşeceği belirtiliyor. Vela geçtiğimiz aylarda küçük zaman aralıklarında oynayabilmişti. Hull City ve WBA maçlarında oyuna sonradan giren Vela yılbaşından bu yana yedek oturuyor. Vela sezon sonuna kadar eski takım arkadaşı Armand Traore ile birlikte oynama şansını yakalayacak. Ancak Carlos Arsenal'in Fratton Park'a göndereceği tek oyuncu değil. İspanyol oyun kurucu Fran Merida da Tony Adams'ın öğrencisi olacak. Wenger eşliğinde sadece Carling Cup maçlarında as takımda oynama şansı yakalamıştı.

2 yorum:

  1. vela, arshavin'i bekliyor herhalde.

    YanıtlaSil
  2. Vela'nın Eduardo'nun dönüşü vesilesiyle kiralanacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil