23 Aralık 2009

Kısa Kısa - 22

- Wenger: "Şampiyonlar liginde oynamış olan bir forvette alabilirim, sonuçta Premier Lig ve Fa Cup için de büyük bir mücadele veriyoruz, geçen sene Arshavin'in yaptığı katkı ortada. Ancak tabiki şampiyonlar liginde oynamamış, dünya çapında bir oyuncu tercihimdir."

-Diaby: "Afrika kupasında gidecek olan Song'un yerini doldurmaya hazırım, bunu daha önce de yaptım, hem de bu benim için daha iyi çünkü defansif yönümü geliştirip, daha agresif oluyorum."

-Wenger: "Van Persie'nin iyimser dönüş tarihi, Nisan, biraz daha temkinli yaklaşırsınız Mayıs, yani sezonu kaçırmış oluyor. Fakat en önemli sorular şunlardı. Bu kadar büyük bir ameliyat geçirdikten sonra Van Persie aynı oyuncu olacak mı? Evet olacak. İkinci olarak en önemli şey, ameliyattan sonra bir enfeksiyon kaptı mı? Hayır kapmadı. Üçüncü şey ise, sabır. Şu anda evde oturmaktan başka yapabileceği bir şey yok. Ancak ilk iki safha çok başarılı atlatıldı."

- Genç kalecimiz Szczesny Brentford'la olan kontratını bir ay daha uzattı, çok başarılı bir dönem geçiriyor kalecimiz. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyoruz.

-Fabregas :"Genç bir takımız her zaman maç içinde doğru kararlar veremeyebiliriz, ancak Liverpool maçında ne kadar iyi olduğumuz gösterdik. Arshavin'in bunda etkisi yadsınamaz. Maç içerisinde onu topla çok fazla göremezsiniz ancak, top geldiğinde fark yaratan müthiş goller atan bir oyuncu, zaten o yüzden burada."

- Nasri'nin Hull City maçında rakip oyuncunun ayağına bastığı için ceza alma durumu vardı, ancak o pozisyon için hakem Nasri'ye sarı kart gösterdiği için bu durum ortadan kalkmış gibi görünüyor, değişen bişi olursa da Nasri'nin haftasonu Aston Villa maçında oynayacağı kesin.

- Ocak ayı transferi haberi yavaş yavaş kesinleşiyor gibi Wenger'in listesinde 3 isim varmış. Carlton Cole, Chamakh ve Gignac. Gignac için 15 milyon pound'dan aşağı bir teklifin kabul edilmeyeceği konuşuluyor, Cole için ise 9.

Burada benim görüşüm ise kesinlikle Gignac alınmalı.

- Cesc Fabregas'ta Aston Villa maçında oynamak için elimden gelen herşeyi yapıcam demiş. Bizde inşallah diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder