22 Aralık 2009

Kısa Kısa - 21

- Wenger; Diaby ile Vieira karşılaştırması hakkında şöyle demiş; "İkisi farklı tipte oyuncular, Diaby daha ofansif, Vieira daha pasör, Diaby daha driplingci, daha çok penetreci. En büyük düşmanı ise sakatlıklar. Fakat şunu kesinlikle söylemeliyim, böyle bir oyuncunun antrenörü olmak muhteşem birşey, her gün ona ekstra bir antrenman daha verdiğimde, ondan daha fazlasını yapıp eve gitmeyi tercih eder, bazen bu yüzden sakatlandığı da oluyor."

- Almunia: "Bu sene çok sıkı bir şampiyonluk yarışı olacak, rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada galip gelmesini bildik, agresif bir takıma karşı iyi bir oyun ortaya koyduk. Bazen geri dönüp baktığımızda eğer biraz daha istikrarlı olsaydık, ilk sırada biz olabilirdik ancak ligin sonuna kadar savaşmayı sürdürecektir bütün takımlar. Bu hafta içi maçımız yok böylelikle güzel bir Christmas geçirme imkanımız olacak ailemizle, aldığımız 3 puanın mutluluğu ile."

- Wenger: "Hull maçındaki frikiği aslında Denilson kullanmayacaktı, takımdaki sıralamamız Van Persie, Fabregas ve Nasri. Ancak bazı zamanlar o frikiği o anı hissedebilen bir oyuncuya bırakmak iyi bir fikir olabiliyor."

- Şampiyonlar ligi 2.turunda eşleştiğimiz Porto'da Benfica'ya 1.0 kaybetmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder