11 Aralık 2009

13 Aralık 2009 Liverpool - Arsenal Maçı (Premier League)

Arsenal için Chelsea mağlubiyetinin ardından lige tutunma maçı. Bu sezon kazanmanın çok önemli olduğu ya da bir başka deyişle gücümüzü ispat edeceğimiz hiçbir maçı kazanamadık. Manchester United, Manchester City, Chelsea.

Maç öncesi sakat listemiz oldukça kabarık. RVP, Eboue, Rosicky, Gibbs, Clichy, Djourou ve Bendtner. Bendtner'in yetişmesi bekleniyordu ancak ameliyat olacağı ve yeni yıla kadar forma giymeyeceği kulüp tarafından açıklandı. Bunlara karşılık Diaby'nin oynayabilecek durumda olduğu ve Walcott'un Olimpiakos maçındaki sakatlığının ciddi olmadığını ve forma şansı bulabileceğini söyleyelim.

Son yıllardaki en kötü sezonunu geçiriyor rakip Liverpool. Onları da bu duruma Gerrard ve Torres'in sakatlıkları düşürdü. Ancak buna rağmen Liverpool kendini ispatlamak gücünü kaybetmediğini gösterme adına büyük maçlara asılıyorlar. Manchester Utd karşısındaki oyunları çok etkileyiciydi. Öyle bir oyun karşısında çok zor durumlarda kalacağımız bu kadar eksikle aşikar.

Bu maçta Arsenal'i kurtaracak tek isim Arshavin gibi duruyor. Her ne kadar son haftalarda ben performansından memnun olmasam da eldeki tek silah o. Ayrıca CV'sinde de 4 gollük bir icraatı var.

11 beklentim şu şekilde;

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore
Song-Denilson
Fabregas
Walcott-Arshavin-Diaby

7 yorum:

  1. mutlak 3 puan almalıyız.
    kadro tercihim:
    Almunia
    Sagna-Gallas-Vermaelen-Silvestre
    Song-Diaby
    Fabregas
    Walcott-Arshavin-Nasri

    YanıtlaSil
  2. İnanılmaz kısa durumdayız ileri 3lü de walcott arshavin nasri .Bendtner şu durumda çok gerekliydi boyu ve fiziği ile ama Diaby döndü çok şükür ..

    Song-Cesc-Denilson daha mücadeleci bir orta saha olur bence ..Denilson a bağlı oradaki direncimiz..Song ve Cesc de şüphem yok..Diaby nin ofansif yönüne ihtiyacımız var daha çok ..

    YanıtlaSil
  3. Bizde sakat kalmadı gibi :) Arshavin'de geçen yılki gibi değil...

    Yeneriz biz :) bence ..

    YanıtlaSil
  4. forvetimiz yok..bu kadroya bir dzeko ekleyip diaby çıkarsak herkes razı olur herhalde. olay biraz da beklenti odaklı. güzel futbol izlemek isteyen barcelona izlesin mesela. ben arsenal'dan başarı bekliyorum artık abi. hadi bakalım.

    YanıtlaSil
  5. Bugün ki sonuçlardan sonra kazanırsak bayram ederiz artık ..haydi arsenal

    YanıtlaSil
  6. yenmeliyiz artık. heleki rakiplerin bu kayıplarından sonra.

    YanıtlaSil
  7. manu da yenildi. bu maçı alıp devre arasında 2 transfer yapıp şampiyon olunabilir.

    YanıtlaSil