05 Aralık 2009

05 Aralık 2009 Arsenal 2-0 Stoke City (Premier League)

Büyük bölümü 1.0 geçtiği için biraz sıkıntılı maç oldu gibi görünse de, Stoke maç boyunca pozisyona giremedi, Delap'ın tehlikeli taçlarında iyi savunma yaptık, bu açıdan iyi bir test oldu.

Kadro;

Almunia

Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy

Denilson

Fabregas-Nasri

Eboue-Arshavin-Rosicky

Eduardo hazır değilmiş, kadroda yoktu.

İlk yarıda Arshavin harika işler yaptı, gol attı, penaltı yaptırdı, Fabregas kaçırdı ve girilen 7.8 net gol pozisyonunda hep son vuruşlarda sıkıntı yaşadık genel olarak. İkinci yarı oyuna Vela ve Ramsey girdi, ilk yarı kadar hareketli olmasada iyi bir oyunumuz vardı, 79.dakikada Ramsey'in güzel golü maçı bitirdi.

Uzun bir aradan sonra bu galibiyete ihtiyacımız vardı, hafta içi Olimpiakos deplasmanı, haftasonu Liverpool deplasmanı var. Özellikle Liverpool maçı çok kritik.

Bugün bi ölçü olmasada, Van Persie'nin yokluğunun Arsenal'i kötü etkilediği açık ortada. Ocak ayında transfer haberleri yoğunlaşıyor, bakalım neler olacak.

4 yorum:

  1. Arshavin çok kasmışta olsa topa dokunuşunda öldürmeye başladı pozisyonları. Bendtner'in eski dönemlerini hatırlatıyor. Onun yerinde başkası olsa hat-trick yapardı bu maçta. Ayrıca Stoke maçında bari bu kadarlık oynayıversin.

    YanıtlaSil
  2. umutlarımızı diğer haftaya taşıdık.haftaya 3 puan şart.forvet sorunumuz ciddi şekilde var.Bendtner'in yokluğunda Vela tercihi daha makul duruyor.

    YanıtlaSil
  3. Olympiakos maçında yine gençleri izleyecez. O da ayrı bir keyif olacak.Sunderland ve Westham Utd maçlarındaki puan kayıpları olmasa daha rahat çıkabilirdik Liverpool a karşı ...Man City de Chelsea yi yendi hadi hayırlısı...

    YanıtlaSil
  4. Birde ebouenin çizgiden çıkardığı top var fabregasın vuruşunda neyse olympiakos maçının pek önemi yok lider çıkmayı garantiledik liverpool maçını yenebiliriz ama hakem liverpoola oynarsa o ayrı geçen sene 4-4 biten maçı hatırlayın

    YanıtlaSil