05 Aralık 2009

"Çok para istiyorlar"

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger şikayetçi!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'in çalıştırıcısı Arsene Wenger, Ocak ayında takımına katmak istediği Bordeaux'lu Marouane Chamakh ve Wolfsburg forması giyen Edin Dzeko için çok yüksek ücretler istendiğini söyledi.

Başarılı teknik adam, İngiltere Premier Ligi ve Şampiyonlar Ligi için ekibini güçlendirmek istediğini belirtirken; "Ocak ayında, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymemiş ve dünya çapında bir oyuncu bulmalısınız. Ara transfer döneminde oyuncu istemediğimi söylemem, marketin içinde yer almayacağım anlamına da gelmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynamamış ve klası yüksek bir oyuncu bulmak için çok şanslı olmalısınız" dedi.

Hollandalı süper yıldızı Robin van Persie'nin uzun süreli sakatlığı nedeniyle hücum hattında sıkıntı yaşayan Wenger, Edin Dzeko konusuna da açıklama getirdi. Fransız çalıştırıcı, "Dzeko'yu beğeniyorum. Fakat çok fiyat olarak çok yüksekten uçuyorlar" dedi.

Transferde ismi geçen bir diğer golcü Chamakh için de Wenger, "Bordeaux başkanına göre onu almamız imkansız. Şampiyonlar Ligi'nde grup lideri durumdalar, kendi liglerinde de iyi gidiyorlar. Neden satsınlar ki?" diyerek sözlerini tamamladı.

1 yorum:

  1. Bir oyuncu sakatlandı die yenisini almak çok saçma.Ztn elde çok hücumcu isim var.
    Dzeko geldi diyelim,van persie de döndü,bendtner,walcott,nasri... bunları napıcaz.
    Bizim kalıplı bir ortasaha almamız lazım.Oyunun her iki yönünü de oynayan.Felipe melo gibi,yaya toure gibi..Ya da diaby adam gibi karar vermeyi öğrenecek.

    YanıtlaSil