26 Kasım 2009

Banfield: "Yaşanılan Her Şeyden Tecrübe Edinmek Zorundayız"

Genel performans...

Oynadığımız oyundan memnunum. Özellikle ilk 35 dakika çok iyiydik. Bu dakikadan sonra ise beceriksiz üç hakem yüzünden oyunumuz etkilendi. Çalınan basit fauller nedeniyle oyunumuzu biraz yumuşatmak zorunda kaldık. Bu anlarda yeterince organize olamadık ama genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. İkinci yarıda taktik olarak başarılı oynadık ve rakibe pozisyon vermedik.

Fran Merida'nın kırmızı kartı...

Dürüst olmak gerekirse pozisyonu görmedim. Hangi harekete sarı veya kırmızı kart gösterdi bilmiyorum. Ama bu kart çok kötü oldu. Merida, Delph'in kendisini tuttuğunu ve kendisinin de hafif bir tokat attığını söyledi. Kırmızı kart biraz ağır gibiydi.

Rakip...

Aston Villa iyi bir takım. Grubun lideri. Son iki yıldır güney grubunu lider tamamlıyorlar. Futbolun gereği olan mücadeleyi sonuna kadar gösteriyorlar.

İlk yarı bitmeden yenen iki gol...

Kırmızı karttan sonra savunmada organize olmaya çalıştık. Fakat Villa kalan 15 dakikada bizim organize olmaya çalışırken hatalar yapabileceğimizin farkındaydı. Bu durumdan da yararlandılar. Soyunma odasında Merida'ya ve tüm takıma şunu söyledim. Yaşadığınız her şeyden bir şeyler öğrenmeye çalışın. Olumlu yönüne bakın.

Maçın sert geçmesi...

Öyle oldu çünkü iki takımda mücadeleden kaçmayan ekipler. İki takımda şampiyonluk istiyor.

Gelecek haftaki Manchester City Carling Cup maçı...

Wenger Chelsea maçından sonra gelip kullanacağı oyuncuları seçecek. Kadroda rolümün ne olacağını bekleyip göreceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder