20 Ekim 2009

Wolverhampton 2-2 Arsenal (Rezerv Ligi)

Arsenal Rezerv takımı %100'lük galibiyet oranı ve gol yemeden başladığı ve devam ettiği sezonda Wolverhampton engeline takıldı. Samir Nasri ve Lukasz Fabianski sezon öncesi hazırlık kampı ve maçlarından sonra ilk kez sahaya çıktı.

Kadroda gerçekleşen başlıca değişikliklerde sakatlıktan dönen Lukasz Fabianski'nin James Shea'nin Samir Nasri'nin de Nacer Barazite yerine oynatılması. Savunmada 15 gün önceki Chelsea maçında yedek oyuncular Luke Ayling Mikael Silvestre'den, Cedric Evina da Armand Traore'den yerlerini geri aldılar.

Fabianski
Gilbert-Bartley-Ayling-Evina
Coquelin-Eastmond
Randall-Nasri-Sunu
Watt

Yedekler: Szczesny, Boateng, Frimpong, Murphy

Gilles Sunu'nun 21. dakikasındaki golüne kadar sessiz başlayan maçta iki takımda birkaç pozisyon yaratabildi. Samir Nasri'nin pasında golle buluşan Gilles Sunu bu sezon 3. golünü attı ve Sanchez Watt ile birlikte Rezerv takımın en golcü oyuncusu ünvanını aldı.

İlk yarının bitmesine dakikalar kala ise Wolverhampton'dan Stearman skoru eşitleyen golü attı.

İkinci yarıda ise Wolverhampton Hemmings'in kaleci Fabianski'den sıyrılıp attığı golle öne geçmeyi başardı. Arsenal ise bir dakika sonrasında Gilbert ve Coquelin'in sağ kanattan birlikte geliştirdikleri atakta golü atmak Sanchez Watt'a düştü.

Kalan bölümlerde Arsenal baskısına devam etmesine karşın Wolves kalecisi Ikeme'yi geçemedi.

Bu beraberlik ile birlikte Arsenal Rezerv takımı ilk kez puan kaybetti ve gol yedi. Bu durumun Nasri ve Fabianski'nin dönüşünde gerçekleşmesi manidar. Takımda kötü oynadı denecek oyuncu yoktu desek yalan olmaz. Herkes elinden geleni yaptı fakat galibiyet gelmedi. Maçın en iyileri Kyle Bartley ve Francis Coquelin oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder