20 Ekim 2009

20 Ekim 2009 Az Alkmaar 1-1 Arsenal (Şampiyonlar Ligi)



Öncelikle kadro;

Mannone

Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy

Song

Fabregas-Diaby

Eboue-Van Persie-Arshavin


Maçın tamamında benim görüşüme göre Koeman büyük yanlışlar içindeydi, kendi sahasında pas yaparak Arsenal'i üstüne çekmeye çalışıp, boşluk bulup gol atmayı düşünmüş, bu tabiki Arsenal gibi ön tarafta yetenekleri tartışmasız olan oyunculara sahip takıma yapılacak birşey değildi. Az Alkmaar'ın bu şekilde kaptırdığı toplar bir şekilde pozisyon oldu, ve 35.dakikada Arshavin'in kaptığı topta, Robin Fabregas'ı gördü 1.0 oldu.

İkinci yarıdada benzer bir maç ortaya çıktı, 70.75 arası bir pozisyonu var Az Alkmaar'ın o pozisyonda dahil olmak üzere Mannone'yi zorlayacak bir top olmadı. Ramsey-Vela oyuna sonradan dahil olan isimler. Dakika 93'te gol yedik, o da nazar boncuğu olsun diyelim. Takılmaya gerek yok. Maçın tartışmasız yıldızı ise Alex Song.

3 yorum:

  1. Bilindiği üzere garip bir gol yemeden bu maçın bitmeyeceği belliydi. Yazık olan bu kadar rahat kontrolün bizde olduğu bir maçtan galip gelememek oldu. Bir kez daha gördük ki biz henüz ne Chelsea'yiz ne Manu'yuz 1-0'a yatacak veya koruyabilecek. Bizim kazanmamız için 2 gol atmamız lazım. Ama atmak istemedik bu çok açık. Bitmiş bir şampiyonlar ligi grubunda takımı yormak istemedi Wenger.

    YanıtlaSil
  2. gol yememiz çok iyi oldu, bu sürekli galip gelme olayı baskı yaratabilirdi oyuncular üzerinde, haftasonki maç için oldukça iyi bence.

    YanıtlaSil
  3. şimdi lider bitirmek için ekstra efor sarfetmemiz lazım

    YanıtlaSil