03 Ağustos 2009

Senderos, Eboue, Chamakh


Emirates Cup'ın ardından yine transfer haberleri medyayı sardı. Öncelikle Emirates Cup'ta oynanan maçlarda yedeklerde dahi yer almayan Phillippe Senderos Everton ile temasta. Kafasında gitmek olan bir oyuncuyu Wenger'in uygun bir fiyatla çok rahat satabileceğini biliyoruz. Büyük ihtimal gidecek.

İkinci isim Eboue. Kendisini istekli bir şekilde Fiorentina istiyor. 10.000.000 Pound önerilen Eboue'nin takımda kilit oyuncu durumunda olduğunu hepimiz biliyoruz. Yedek kaldığında sorun çıkarmayan, taraftarlar tarafından ıslıklandığı halde isteğinden birşey kaybetmeyen, maaşına zam isteyip huzursuzluk yaratmayan bir oyuncu. Fiorentina başkanının bir an önce Wenger'den cevap beklediklerini söyleyen bir açıklaması vardı. Eboue'nin gitmesini mantıklı bir açıdan tek açıklayan durum aynı Toure'de olduğu gibi sezon arasındaki Afrika Kupası. Wenger bu transferde henüz kararını vermiş değil.

Uzun süredir haberi yapılan Marouane Chamakh ise bugün Londra'ya gelmiş. Bu da gösteriyor ki görüşmeler son derece ciddi. Bak geleceğin yer burası ona göre karar ver diyoruz. İster Bordeaux'da kal istersen Sunderland'e git. Wenger'in Chamakh'a ilk teklifi 5.000.000 Pound olmuş ve Bordeaux başkanı bu teklifin hakaret seviyesinde olduğunu söylemişti. Wenger teklifi ne kadar yükseltir bilinmez ama bu adamı çok istediği aşikar.

Gelelim muhtemel satışların ardından alınabilecek oyunculara. Eboue ve Senderos'un da gidişiyle savunmadaki rotasyonun daralmasını Fulham'dan Brede Hangeland ve Werder Bremen'den Naldo'nun isimleri geçiyor.

6 yorum:

  1. hangeland daha isabetli olur. naldo hem daha pahalı hem de hangeland'ın şehir dahi değiştirmeyecek olması hangeland'ı bu konuda öne çıkarıyor.

    YanıtlaSil
  2. inşallah viera da gelir

    YanıtlaSil
  3. hangeland ı 3 maçta izlemiştim.Hemen birşey demek zor olur ama,teknik kapasitesi çok sınırlı gibi bi görüntü yaratmıştı bende.Gerçi sanderos dan her türlü daha iyidir de yine de söyliyim dedm:D

    YanıtlaSil
  4. naldo için fener de devrede yazıyodu geçenlerde, şahsi fikrim uzak durması buralardan..

    viera durumu belirsiz ama her arsenalli vicks sürdüğü formasıyla görmek ister onu.

    YanıtlaSil
  5. jessie şampiyonluktan umudun yok galiba. m.city ile kıyasladığına göre. sen de haklısın giden çok gelen yok. m.city yi geçermiyiz geçemez miyiz muhabbeti yapılıyorsa zaten sizin için şampiyonnluk şansı başlamadan bitmiştir.

    YanıtlaSil
  6. geçen sene dördüncülük zor kurtarıldı bu sene şampiyonluk umuduyla mı başlayacaklar lige. üçüncülük dördüncülük beşincilik, city, liverpool, arsenal arasında gider diyorum ben.

    YanıtlaSil