20 Ekim 2008

Fenerbahçe-Arsenal

Benim anımsayabildiğim kadarıyla Arsenal'in fiziki olarak en yakın olduğu gün bugün oldu. Arsenal bugün itibariyle İstanbul topraklarına ayak bastı. Sagna, Gallas, Toure sakatlar arasında yer alırken Bendtner ve Djourou kadroya alınmış. Arsenal resmi sitesinden bu maç için oldukça fazla haber geçerken en dikkat çekici haber 1979-1980 sezonunda oynanan ve 0-0 biten Fenerbahçe-Arsenal maçı hakkında bilgi vermiş olmaları. O sezonki Fenerbahçe kadrosu Arsenal resmi sitesinde ilgili haberde yer alıyor. Wenger İstanbul'daki atmosferin büyülü olacağını ama bu tür atmosferlere alışık olduklarını söylerken, kazanmaları halinde grupta olabildikçe avantajlı konuma geleceklerini de eklemiş.Arsenal'in İstanbul'a gelen kadrosu ise şöyle:
Manuel Almunia
Lukasz Fabianski
Emmanuel Adebayor
Robin van Persie
Carlos Vela
Nicklas Bendtner
Aaron Ramsey
Abou Diaby
Theo Walcott
Cesc Fabregas
Denilson
Samir Nasri
Kieran Gibbs
Gael Clichy
Mikael Silvestre
Alex Song
Emmanuel Eboue
Johan Djourou


6 yorum:

  1. en önemli eksik bence toure.djorou ne derece doldurur ve tam hazırmı merak konusu.song da kapalı bi kutu.inş ezeriz fbyi.nasri show bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. kadroya bakarsanız. raşit çetiner cem pamiroğlu ali kemal denizci gibi tanıdık isimleri görebilirsiniz. o dönemin fener kadrosunda.

    neyse fazla atmazsınız umarım.

    YanıtlaSil
  3. arsenal almazsa zaten bırakın bu blogu siz. benim tahminim 3-1 falan alacak arsenal.

    YanıtlaSil
  4. arsenal'in bu maçı almak gibi bir zorunluluğu yok. sonuçta kievden 1 puan almış. içerde 3 galibiyetin biri hazır. yani puan olsa yeter arsenale. yenemeyeceğinden değil strateji ;)

    YanıtlaSil
  5. yahu the gunners. ne diyorsun kardeşim. fenerbahçeyi yenmeyen takımı sopaya yatırıyorlar. mesela yılmaz vural tek tek hepsini falakaya yatırmış 96 . dakikada maçı verdiler diye. insaf et biraz. biz yarın birayı çerezi fark görmek bol gol görmek için alacağız. sen bize strateji yapıyorsun. şöyle 3-4 fena olmaz. ama daha da farklı olmasın. beşiktaşlıyım ama türk takımlarının 7-8 yemesini istemem. 4-0 yeter.

    YanıtlaSil
  6. bana kalırsa beraberlik çıkabilir bu maçtan. fenerden nefret etmeme rağmen bunu diyorum çünkü arsenal bu gruptan çıkmayı stratejik olarak garantilemiştir.bu maçı kaybetse bile rahat rahat çıkacaktır(içeride fener ve kiev garanti). bu yüzden alacağı 1 puanın bile grup liderliği yolunda büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum arsenal için. ama genç çocuklar tabi paramparça da edebilirler feneri.

    YanıtlaSil