09 Mart 2011

Hatalar ve Dünyanın En İyi Takımı

Öncelikle maçtan önce yapılan yüzde 60'a 40 lık tahmin ilk yarıda tutmadı. Yüzde 70'e 30 olunca pozisyon bulmak imkansız hale geldi hatta kaleye şut dahi çekemedik. Barcelona ilk yarının sonunda hakettiği bir golü buldu.

İkinci yarı çok iyi bir anda gol geldi. Bu noktadan sonra 11'e 11 oyunda Van Persie ile büyük bir şansımız olabilirdi 2.gol adına.

Benim tahminim zaten Nou Camp'ta Barcelona'ya karşı 11'e 11'de başarı sağlayacak hiç bir takım yok dünyada. Maçtan önceki yazılarımdada rakibin 10 kişi kalmasının ancak turu bize getirebileceğini söylemiştim. Bu nedenle 11'e 10 Barcelonaya karşı şansımız kesinlikle yoktu olmadı da.

Rosicky tercihini anlayamadım, Arshavin gibi bir oyuncu varken. Fabregas'ın bu kadar kötü bir maç çıkardığını hatırlamıyorum berbattı. İlerde Robin yerine Bendtner'la başlasak daha çok top tutabilir miydik emin değilim. Bir çok soru işareti bıraktı bu maç geride.

Haftasonu Old Trafford'a gidiyoruz. Zorlu bir sınav umarım turu Emirates'e taşırız.

6 yorum:

  1. yahu o kadar abattık ki barçayı anlamadım ilk yarıda fabregasın saçma hatası olmasa pozisyon vermedik top çevirip durdular tabiki 1-0dan sonra pozisyon bulmaları doğaldır persienin karta hiçbir şey demiyorum penaltıda tartışılabilir çünkü pedronun surat ifadesine bakın ilk anda bildiğin şaşırdı barçayı manu yada chelsea eleyebilir biz bile bu defansif oyunla bu kadar dayandıysak bu iki takım eler barçayı

    YanıtlaSil
  2. iyi herkes boşladı blogu.

    YanıtlaSil
  3. aynen...

    böyle boktan bi duruma düştü artık bu blog

    YanıtlaSil
  4. türkiye'de blogspot.com yasaklı.. adminler giremiyor olabilirler..

    YanıtlaSil
  5. koskoca arsenaltürkiye adminleri dns kullanmayı da mı bilmiyorlar?

    YanıtlaSil
  6. yasak da diğer bloglar nasıl devam ediyor. burasının rezilliğidir bu.

    YanıtlaSil