08 Mart 2011

08 Mart 2011 Barcelona 3-1 Arsenal Maçı(Şampiyonlar Ligi )

Valla söylenecek pek birşey yok. 1.1'den sonra 10 kişi kalmasaydık tur bize gelebilirdi bir ihtimal. Çok komik 2 sarı kart gördü Van Persie. Robin'in boynunu sıkan Abidal'e uyarı dahi yok. Nasri'yi her pozisyonda biçen Alves'e kart yok. Böyle bir konumda şu sarı kart nasıl verilir, bunu sormak lazım. Guardiola adlı çok afedersiniz orospu çocuğunun her an sahanın içinde olmasına uyarı yok.

Yazık oldu. İşler yoluna girebilirdi. Hatta Robin oyunda kalsaydı 2.golü de bulabilirdik. Ama olmadı. Artık lige dönüyoruz.

9 yorum:

  1. hakemin takdir haklarını onlardan yana kullanacağı baştan beri belliydi.ama bu durumda dahi sakin kalıp akıllıca oynamalıydık ama işte olmayınca olmuyor maalesef.

    YanıtlaSil
  2. musacca berbat etti maça ama olsun takımımızla gurur duyduk hepimiz.

    YanıtlaSil
  3. Bence bu maci hakeme yuklemek yanlis. Yani ben daha devre arasinda kuzenimle konusurken Arsenal'den biri kirmizi kart gorcek dedim. Hani benim demem bisi ifade etmiyo ama belliydi yani. Simdi Van Persie'nin kirmiziyi gordugu pozisyondaki karar tartisilir bence verilmez de ama ilk yarida bi pozisyonda cok net bi oyuncunun bilegine basti ve o pozisyonun kartsiz atlatmayi basardi, daha ilk yarida kirmiziyi gorebilirdi van persie. Bununla birlikte abidal'in o pozisyonda sari gormesi lazim ama bu biseyi degistirmiyor ki bunun daisinda abidal'in faul yapabilecegi!!! pozisyon bile olmadi resmen. Bir de ilk yarida messi'nin bir pozisyonu var net faul hakem penalti bile verebilirdi ama faul mu penalti mi karar vermek yerine hakem hic bir karar vermemeyi tercih etti. Ben baya koyu bir Arsenalliyim 10 yasindan beri (14 yildir) Arsenal'i tutuyorum ama bugun son dakikalarda 10 kisi bile olsan tam takim yuklenmesini bekledim en azindan kendi yari sahandan kullandigin faullerde ama herkes bakinmayi tercih etti. Kaleyesut bile cekemedik resmen (van Persie'nin kirmizi karti disinda) . Rakibin tam yuzde yuz denemicek bile olsa 7 tane falan karsi karsiya pozisyonu var. Son dakikalarda bir golun herseyi degistirebileceginin farkinda olan tek kisi wilshere'di ve Arsenal'e son bir sans verdi , Bendtner iyi kontrol edemedi topu malesef. Wenger bile yanda oyunculari ileri itebilmek icin kicini yirtti yanda en azindan kendi sahamizdan duran top kullanirken ama herkes paralize olmus haldeydi. Yazik oldu diyemicem cunku bence haketmedik bu maci. Bendtner o golu atabilse yine de evin icinde bagirarak kendimi yerlere aticaktim, ama yani son dakikalarda bile takimin hala 4 kisiyle hucum etmesi uzucuydu. Bu arada Fabregas sanirim hayatinin en silik macini oynadi, kendisini Rosicky'den ayirt edemedim resmen

    YanıtlaSil
  4. bizde zaten hakettik demiyoruz.ama futbol bu hakedenin her zaman kazanmadığını en iyi biz biliyoruz.geçmişte bol bol yaşadık o yüzden en azından 1-1 ken 11 kişi olsaydık psikolojik olarak yenilmezdik.

    YanıtlaSil
  5. Ama iste ben bir tek haketmekten bahsetmiyorum, sen macta daha kotu oynayan takim olsan bile bir istedigin skoru alabilmek icin birseyler yapman lazim, kaleye sutumuz yok bizim, rakip ceza alaninda topa sanirim sadece 1 kere degdik. Buna ragmen skor 1-1 oldu yani sans da bizim yanimizdaydi diyebiliriz. Bu durumda istedigimiz skoru alabilmek biraz hayalcilikti bence. Evet mac 11e 11 devam etse farkli olabilirdi ama macin 11e 11 oynandigi 56 dakika da bile rakip ceza alaninda topa degemedik. Sonuc olarak bu mac 20 kere oynansa bizim bu oyunla alabilecegimiz en iyi skorun bu olduguna inaniyorum ben

    YanıtlaSil
  6. Benim icin tek keyifli tarafi macin ilker yasinden degil de bir ingiliz spikerden dinlemekti :)Olsun haftasonu manchester macina odaklanmak lazim almamiz gerekn 2 kupa var daha

    YanıtlaSil
  7. maçla ilgili söylenecek çok şey vardır aslında. wenger'in istediği gibi gitti rvp'nin kırmızısına kadar. bendtner son dakikalarda wilshere'in pasını gol yapabilse tur gelmişti, olmadı. aslında maçın özeti bir tek wilshere yüreğiyle oynadı. umarım hiç bozmaz kendini arsenal sırf onun için bile izlenir.

    YanıtlaSil
  8. arsenalin yani kaptanı belliydi dünkü amçtan sonra iyice kesinleşti.bu takıma yıllarca hizmet edebilecek bir isim saf bir ingiliz milliyetçisi.arsenalin altyapısında birçok milliyetten oyuncu var ama daha çok ingiliz olması gerektiğine inanıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Lütfen bu yazıyı okuyun.Nasıl hakkımızın yendiği çok güzel anlatılmış.1 değil,2 değil,3 değil arkadaş...

    http://www.manilovefootball.com/2011/03/soygun-var.html

    YanıtlaSil