03 Mart 2011

05 Mart 2011 Arsenal - Sunderland Maçı (Premier Lig)

Leyton'u 5.0 geçtikten sonra Fa Cupta rakibimiz Manchester United oldu. Old Traffordan turu Emirates'e taşıyabilirsek geçme olasılığımız var. Ama tabii ki rakip Manu.

Haftasonu bence sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyoruz. Fabregas ve Van Persie yok. Eğer kazanırsak puan farkı 1'e iniyor. Bir sonraki günde Manchester United Liverpool deplasmanına gidecek muhtemel bir puan kaybı olduğunu da düşünürsek maç eksiğimizle liderlik için daha avantajlı konumda olan takım biz olacağız. Çok değişik bir noktaya geldik. Bu noktaya kadar oldukça iyi kovaladı United'ı Chelsea City yarıştan koptu ama biz kopmadık ve meyvesini almaya az kaldı. Manchester United'la içerde oynayacağımız lig maçına onların üstünde girersek bu sezonun şampiyonu biz oluruz.

Işıkları kapatmadık, kapatmayız. Geliyoruz.

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bizim rakibimiz uniteddan çok özgüvensizliğimiz önemli maçlarda bu adamlara birşeyler oluyor eğer bu tabuyu yıkarsak manuyu traffordda yenebiliriz yada beraberlik çıkarırız artık bir zahmet sunderlandi yenelim 1e insin fark manu anfieldda puan kaybedecektir buarada cesc barça maçına yetişiyor değilmi?

    YanıtlaSil
  3. yetişiyor bence. ilerde de bendtner oynayacaktır. ama o maçtada şansımız olduğunu düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  4. rvp'nin durumu nedir barça maçı için?

    YanıtlaSil
  5. cesc barça macında oynayacak wenger acıkladı.rvp ise yok.sunderland macı ise sezonun kalan macları arasında en korktuğum.ne zaman birşeyler düzlüğü çıksa kendimize yakısmayanı yapıyoruz.bkz birmgm carling cup finali..eğer bu macı alırsak yüzde elli şampiyonuz.eğer puan kaybı olursa unutalım.barca macı için ise içimdeki ses 3-2 yenilecez diyor.inşallah öyle olur..

    YanıtlaSil
  6. böyle bir sitenin varlığından haberdar değildim.çok iyi olmuş arkadaşlar.demek ülkemizde de Arsenal fanları varmış.ama benim kadar hastamısınız bilemem dogrusu :p.sunderland macından 3 puan almamız sart.Salı gün oynanacak olan barca macına gelince birsey diyemiyorum.inşallah iyi oynayıp turu gecen taraf biz oluruz çünki çok bekledik bu günleri çok sabrettik..

    YanıtlaSil
  7. beyler bu takım bu sezonuda boş geçer bu wenger beyin yapısını değiştirmeden bizden bir cacık olmaz boşuna ümitlenmeyin aptal bu takım gençler kaldıramıyor işte baskıyı

    YanıtlaSil