02 Şubat 2011

Yoğun Dönem, Sakatlar ve Fikstür

Dünkü maçta Song'da sakatlandı Wenger yürüyemiyor dedi umarım ciddi birşeyi yoktur. Vermaelen Martta gelecek. Nasri 21 gün. Müthiş yoğun tempodan iyi çıktık.

Haftasonu yüzde 100 kazanmak zorunda olduğumuz zorlu Newcastle deplasmanı var, ardından 1 haftalık ara ve içeride Stoke maçı. Önümüzde bazı şeyleri netleştirmek için çok önemli bir fikstür duruyor, Cumartesiye kadar tamamen fit hale gelip puan kaybı yapmamak lazım, bu kadar güçlü bir rakiple bu noktaya kadar savaşmak zaten bir başarı ancak asıl sınav bundan sonra verilecek. Eğer bu haftayı geçersek ben Manchester United'ın içeridede olsa City karşısında puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Eğer farkı 3 puana düşürebilirsek bence bir beraberlik kredimiz daha olabilir ilerleyen dönem için.

Şu anda dışarıdan bakan biri objektif olarak bu ligde kesinlikle Manchester United'ın şampiyon olacağını söylüyor olabilir. Bende bunu iddia ediyorum, bu denli güçlü bir ekibin, oynadığı 24 lig maçında bir kez dahi kaybetmemiş bir ekipten söz ediyoruz. Daha şimdiden 5 mağlubiyetli bir takıma şampiyonluğu bırakması olası bile değil, ancak formumuz ve fikstür bize gerçekten ümit veriyor.

Ayrıca Chamakh'ın durumu hakkında bir yazı daha yazmak lazım çünkü, sene başında bu takım için bu kadar önemli bir rol alan. Alan Shearer gibi bir golcünün bu sene Arsenal'in daha iyi gözükmesinde en büyük sebep Chamakh dedirten adamın şu anda 3.tercih edilen forvet konumuna düşmesi çok değişik bir durum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder