27 Şubat 2011

27 Şubat 2011 Carling Cup Finali

Yani hala Rosicky'i oynatmak nasıl bir kafa yapısıdır anlamak mümkün değil. Nasriyi ortaya çek kenara Bendtner'ı al en azından bu Rosicky adlı hıyarası yüzünden 10 kişi oynadık bari Denilson oynasaydı. Bu adamın devrinin bittiğini herkes anladı Wenger anlamadı.

Oyun olarak yetersizdik, bu Birmingham'ı ezmemiz lazımdı. Fabregas olmayınca takımın düzeni bozuluyor yerinde de Rosicky gibi bir balon olduktan sonra yapacak birşey yok.

Yediğimiz 2 gole de bişi demiyorum. Millet 40 yaşında kaleciyle oynarken biz 20 yaşında kaleci ile oynuyoruz, meyvesini de aynı geçen yıllardaki Mannone gibi almış bulunduk. Kimse bana bundan önce Szceny başarılıydı falan demesin. Adamın eline top gelmemişti yani.

Çok dandik bir kupa olmasına rağmen çok önemliydi. Yazık oldu. Özellikle Birmingham gibi mal bir takıma kaybetmemiz daha da üzücü. Hafta içi içerde Leytonlayız. Hayat devam ediyor.

14 yorum:

  1. Lanet olsun böyle işe ya bu takımın kupa aldığını mezarda görürüz arkadaşlar lanetlenmiş bu takım olmuyor işte.

    YanıtlaSil
  2. ya erdi böyle mallık olmaz olsun ne diyim.

    YanıtlaSil
  3. sezon sonu temizlik...yeter lan artık!

    YanıtlaSil
  4. yani amk son dakkada şöle hata yapıosun. barcelonayı elicem diosun amk. işe bak.

    YanıtlaSil
  5. theotheo yani fanatiğiyiz işte bu takımın abi deliye dönüyorum apayrı bir duygu yaş 21 oldu yani artık çocukda değiliz.Yani bu gece şu kupayı biz neden alamıyoruz buna anlam veremiyorum.Takım adeta lanetlenmiş gibi kitleniyor hep önemli maçlarda bıktık artık yeter yahu bu ne

    YanıtlaSil
  6. arkadaslar bi kupaya gore neden bu kadar uzuluyorsunuz giden carlinf olsun gelen PL ,CL OLSUN INSALLAH

    YanıtlaSil
  7. olur olur çok bekleriz :) Birmingham karşısında sıçan takımdan çok eminim ben barcelonayı barçalar,manchester'i içerde sallar.Olur olmasınada bence düşlerimizde olur:) Bendtner-Chamakh oyuna giriyor ya delirmemek içte değil kabiliyet 0 olan 2 forvet ikisini toplasan çeyrek rvp yapmaz.

    YanıtlaSil
  8. Erdi arkadas buyuk konusma sampionlar liginde barsayi elersen boyle konusmayacaksin

    YanıtlaSil
  9. bence çok abartmışsın rosicky denilson malına bin basar ayrıca szczesny'i zapata yapdın hata yapdı ama 2.golde koscielny yüzünden yedik szczesny iyi kaleci hala her kaleci hata yapar carling cupı siktir edin önemli olan lig extra kupa alcaksak fa cup olsun o kupa

    YanıtlaSil
  10. sebuhi kardeşim biz çok şey gördük Barcelonayı eleriz üst turda shakhtar gelir eler bizi sen merak etme demedi deme yani :) çook biliyoruz gruptan çıkınca ilk turda Psv eindhovenlere elendiğimizi =) Ben alıştım artık zaten doğal karşılıyor insan bir zamandan sonra.Neyse fazla konuşmayada zaten gerek yok zaman herşeyi gösterecektir.

    YanıtlaSil
  11. "Oyun olarak yetersizdik, bu Birmingham'ı ezmemiz lazımdı." bu nası olcak ya bi açıklama getiremedim.

    YanıtlaSil
  12. Rosicky-Denilson ikilisinden birini oynatmak zorunda kalsam dahi yine oynatmam ama adam oynatıyor. Sola çekiyor olmuyor, sağa çekiyor olmuyor, ortada oynatıyor o hiç olmuyor ama hala daha oynatıyor. Devre arasında transfere ihtiyacımız yok diyor maçtan sonra sakatlar belimizi büküyor diyor. E bu ne perhiz? Bu sonucun barcelona maçında bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. 4-4lük N. United maçı bunun çok daha üzerinde bi yıkım yapmıştı. Lig şampiyonluğu zor, çok zor hemde.Fabregas gittiği zaman takım duruyor, en basitinden Stoke City maçı buna en iyi örnek. Ama bir Fa cup neden olmasın. Şöyle bi durumda var, Fabregas sakatlanmasın, Vermaelen geri dönsün. E yani belki.

    YanıtlaSil
  13. yediğimiz 2 gole de ne diyeceksin ki zaten? zigic var orda 2 metrelik boyuyla sen orda ona kafayı vurdurursan golü de yersin. 2. golde de hata kos un o hataya kadar rosickyden başka kim hata yaptı sagnanın bir tane hatalı pası var o da kişiden kişiye değişir. Szczesny tecrbüesizliğine rağmen refleks olarak fabianskiden de almunia dan da bir eskiği yok bence ki takımda yürekli oynayan 3 adamdan biri diğerleri de sagna ve wilshere zaten. Tamam kazanmak önemliydi ama herşey bitmiş değil bence. Wenger düşmanlığını da bir kenara bırakmak lazım biz bu takımı seviyorsak sebebi Wengerdir onun futbol anlayışıdır.

    YanıtlaSil
  14. yahu bu wenger takıntılı adam gibi gençlere yükleniyor koca arsenalin defansı kosci ve dj son 5 senede şamp ligini kazanan takımların defansına bakın en sağlamları onlarda ya bu wenger takımdan gider yada adam gibi 2 tane transfer yapar zor durumda takımı toplayacak adam yok ya dünyanın en zengin 3.takımıyız yıllardır arshavin dışında para harcadığımız transfer yok

    YanıtlaSil