24 Şubat 2011

23 Şubat 2010 Arsenal 1-0 Stoke City Maçı (Premier Lig)

Szcseny

Sagna-Squiilaci-Djourou-Clichy

Song

Fabregas-Wilshere

Walcott-Bendtner-Nasri

Fabregas ve Walcott sakatlandı en kötü haber bu. Çok fazla gol pozisyonuna giremesekte maçı erken attığımız golle kazanmasını bildik. Stoke iyi savunma yapıp sert oynayan bir takım, deplasmanda oynayacağımız maç bir hayli zor geçecektir. 11 maç kaldı. Ayın 5'ine kadar lig maçımız yok bu dönemde Manchester United 3 deplasman lig maçı yapacak(Wigan-Chelsea-Liverpool). Sunderland maçını da alıp maç eksiğiyle de olsa avantajlı duruma geçebilmek için iyi bir fırsat. Manchester'ın buradan maksimum alabileceğine inanmıyorum. Minimum 4 puan kaybedecektir. Bu da aramızdaki farkı eritir. Manchesterla içeride oynayacağımızdan dolayı avantaj bize geçer diye düşünüyorum ilerleyen dönemde. Çünkü ligin boyu çok kısaldı eğer Manchester bu bölümdede puan farkını korursa, Tottenham deplasmanı, Liverpool maçı gibi zorlu rakiplerle mücadele edeceğimizden dolayı şampiyonluk imkansız hale gelir.

Bizim fikstüre bi bakalım.

Mart ayında 2 tane lig maçımız gözüküyor. İçeride Sunderland ve W.B.A deplasmanı. Buradan çok net 6 puan çıkması lazım. Çünkü Nisan ayında Liverpool ve Manchester United maçlarımız var. Ben bu takımın Manchester United'dan şu dönem için daha dişli bir takım olduğunu düşünüyorum çok uzun süredir kaybetmiyoruz. Umarım Fabregas ve Walcott'un sakatlıkları da çok ciddi değildir.

Geldik bir kupanın sonuna. Carling Cup. Rakip Birmingham. Haftasonununu bayram edebilecek bir maç. Van Persie dönerse ki bence dönecek mükemmel olur. Fabregas'ın da kasık sorunu ciddi değilse o da dönebilir. Ancak Walcott yok.

Gelecek haftada Barcelona maçı var, Allah Nou Camp'ta hepimize kolaylık versin.

11 yorum:

  1. Şu sakatlıklardan bıktık artık vallahi :(

    YanıtlaSil
  2. fabregas ve walcott'un barça maçında oynamama ihtimalleri var mı? (o zamana kadar başka sakatlık olmazsa tabii)

    YanıtlaSil
  3. curling cup finalini gösteren kanal varmı acaba

    YanıtlaSil
  4. Kanal bilmiyorumda ama bir blogdan mac canlı yayınlanacak,bu maca bakılır harbiden!

    YanıtlaSil
  5. hangi blog bi adres versen

    YanıtlaSil
  6. dun okudum bu blogdan mac canlı yayınlanacak www.arsafan.tk buyuk ıhtımal verıcek baka bılırsınız ayrıca bu blog arsenal taraftar sayfasıdır!!!

    YanıtlaSil
  7. manu wigan'ı 4lemiş..
    normal bi galibiyet.. umarım bu onları havalandırır da chelsea ve liverpool deplasmanlarından çıkamazlar..

    YanıtlaSil
  8. manu bu gun kazanması normal sonuc dogru manu her halde chelsea deplasmanınnan elın kolun sallaya sallaya cıkamaz ıllada bır yerlerde puan brakıcak ayrıca bızımde şansımız yanımızda olması lazım ornegın sakatlıklar en buyuk rakıbımız

    YanıtlaSil
  9. kupasız bir sezon daha hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  10. böyle şanssızlığın da rosickynin de birminghamın da zigicin de Allah belasını versin sinirden ağlamak üzereyim. Kimse son dkya kadar hata aramasın rosicky den başkasında herkes iyi oynadı son hataya kadar.

    YanıtlaSil
  11. Çok üzücü gerçektende çook ama çok üzücü birbok denemez bu durma geçmiş olsun hepimize

    YanıtlaSil