23 Ocak 2011

Herşey Yolunda

Yeni yılla birlikte sakatlıkların iyileşmesi, Arshavin sorununun çözülmesi ile birlikte gerçekten bir şampiyon gibi oynuyoruz. 11 içeride 12 dışarıda oynadık. Eğer şu anki takım sezon başında olsaydı, maksimum 1 mağlubiyetimiz olurdu bugüne kadar burası çok açık. Lig dışındada bütün kupalarda yola devam ediyoruz. Carling Cup'ta finale çıkmak için çok büyük bir şansımız var, Salı günü Ipswich maçında yeterli skoru alıcağımız tahmin ediyorum. Finaldede kuvvetli bir kadroyla Aston Villa, Birmingham ikilisinden birini geçip kupayı almak tek hedef.

Haftasonu Everton maçı var kritik. Manchester United'ın salı günü Blackpool deplasmanı var eksik maçını kapatıcak puan kaybı olursa ki sanmıyorum ama mükemmel olur. İçeride Everton maçı zorlu maç ancak bu dönemde bu formumuzla puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Manchester'da içerde Aston Villayı konuk ediyor. Puan farkını 3 ila 5 arasında maksimum tutmak lazım. Manchester United'la içeride oynayacağımız maçta kazanırsak liderliği alacak bir seviyeye getirmemiz lazım durumları. Bunun için de çok sağlam gitmek lazım, bir kez tökezlersek affı olmaz, kritik bir yerdeyiz. Manchester United'ı Chelsea ile yapıcağı iki maça dek kovalamak lazım. Bizim fikstürümüz de onların fikstürü de kolay o ana kadar.

Kontrolü ele alırsak bırakmayız bence. Haftaiçi umarım Manchester United puan kaybeder.

9 yorum:

  1. Biz deplasmanda iyi oynayan bir takımız everton'ı bu formumuzla rahat geçeceğimizi düşünüyorum. manchester united blackpool'dan hayatta puan kaybetmez, ama blackpool bu ligin en ters köşe takımı bizim süper lig'le karıştırmamak gerek bunların alt takımları her maça 3 puan almak için çıkar. blackpool kendi evinde çok farklı şeyler yapabilir :) bu arada Ipswich maçı saat kaçta oynanıcak :)

    YanıtlaSil
  2. maç 21:45'te oynanıcakmış.:) ayrıca önemli bir not düşmek istiyorum; biz deplasmanda everton'ı 2-1 yenmişiz kendi evimizde elimizden kurtulamaz :)

    YanıtlaSil
  3. Ntvspor maçı malesef yine yayınlamıcak ama netten link bulup izlicez artık inş finale çıkar ve kupayı alırız

    YanıtlaSil
  4. finaldeyiz yaşasınnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  5. ya bizim finale çıkıcağımız belliydi zaten :) ıpswich yani ne olabilirki :P ama manchester united 2-0 yenilirken nasıl 3-2 aldı onu anlamadım ya çok inanmıştım halbuki blackpool'a... arayı açtılar resmen lig'de bu kötü oldu biraz :(

    YanıtlaSil
  6. manchester = şans.Finale çıktığımıza sevinemiyorum yahu.Yine bir penaltı verilmiyor blackpool lehine bariz hemde.3-0 olacakken 2-3 bitiyor.Sinirden deliye döndüm ya keşke şu bayan hakem yönetseydi maçı.

    YanıtlaSil
  7. evet doğru söylüyosun orta hakem görmesede yan hakem görürdü o pozisyonu çünkü gayet ceza sahasının kenarındaydı.. heyecanlı bi maçtı ama işte hakemlerin büyük takımlara katkısının sonucudur bu da

    YanıtlaSil
  8. Anlaşıldı abi seke seke bu takımı nağmalup şampiyon yapmaya kararlı bu hakemler.WBA maçındada elinden gelin yapmışlardı ve birçok maçta.Yani United gerçekten iyi top oynamıyor hele deplasmanda,iyi olsalar içim yanmayacak.Tottenham'ın da elinden kurtuldular kılpayı.Umarım en yakın zamanda kaybederler

    YanıtlaSil
  9. ManU'nun hakemler üstünde de etkinliği had safhada..
    bu sezon kırılma noktalarında hep şansları yaver gitti.. eğer biz de bu formumuzu sürdürürsek ligin sonunda Manu'ya çalım atabiliriz..
    Kalbimiz Gunners'la :)

    YanıtlaSil