15 Ocak 2011

15 Ocak 2011 West Ham 0-3 Arsenal Maçı(Premier Lig)

12.deplasman maçımızı da tamamladık. Haftaya içeride Wigan'layız.

Bunlar önemli veriler.

Mükemmel bir oyun oynadık. West Ham'da bize yardımcı oldu. Van Persie'yi böyle görmek çok güzel. Sezon başına göre roller değişti. Arshavin-Chamakh gereken aşamayı gösteremeyip yedek kulübesine mahkum oldular.

Yarın Tottenham'ın olası bir galibiyeti çok önemli olur. Eğer Manchester United yarınki maçı da kazanırsa, işimiz iyice zora girer ama, ben en azından Tottenham'dan bir beraberlik bekliyorum. Gelecek hafta zaten maçı izlemeye dahi gerek yok :)

2 yorum:

  1. Gerçekten süper bir oyun çıkardık.Harika pas trafiği vardı yine ve Robin van Persie işte budur.Chamakh filan gerçekten Arsenal'de oynayacak kadar iyi bir oyuncu değil.Dünkü kadromuzdan Johan Djourou çıkarıp Thomas Vermaelen'i koyalım.Kalemizde de Fabianski olmasın.İdeal kadro budur kesinlik ile.Avram Grank'ın son maçı idi bu,biz 6 puan aldık West Ham ile işimiz biti ama burada oynayacakların işi çok zor olabilir.Çünkü yüksek olasılık ile Martin O'Neill gelecekmiş.Aston Villa'dan gidince Villa'nın ne hallere düştüğü çok açık ortada =) Bugünkü maçta dediğin gibi United kazanırsa işimiz çok zorlaşır.Umarım Gareth Bale ve Rafael van der Vaart gününde olur =)

    YanıtlaSil
  2. mexes arsenal'de

    YanıtlaSil