05 Ocak 2011

05 Ocak 2011 Arsenal 0-0 Manchester City Maçı (Premier Lig)

Maça iyi başladık, özellikle ilk yarı tempo yükseltip pozisyon bulduğumuz dönemlerde golü bulsaydık maç Chelsea maçının benzeri olacaktı. Şanssızlık vardı, Manchester City'de çok katı bir defans yaptı. Değişiklikler geçti, etkisizdi. Chelsea ve Tottenham artık ligden tamamen kopmuş durumdalar. Manchester United oldukça avantajlı bir duruma geçti. Eksik maçını da kazandığı takdirde aramızdaki fark 7 olacak. Ancak daha çok maç var.

Böyle bir maçta 0.0 kalmak çok üzücü değil ancak asıl üzüldüğümüz burada Newcastle'a, W.B.A'ya ve Tottenham'a kaybettiğimiz 3 puanlar.

Haftasonu FA Cup'ta Leeds'le oynayacağız. Görüşmek üzere.

4 yorum:

  1. böyle maç olmaz arkadaş.güya ligin 2. siyle 3.sü karşı karşıya geliyor bir taraf 90 dakika hücum yaparken öbür taraf 9 kişiyle duvar örüyor.city bugün stoke city den farksızdı.ceza sahası önünde duvar kurmalar,zaman geçirmeler,birşey yokken yerlere yuvarlanmalar.Mancini Allah belanı versin

    YanıtlaSil
  2. dayı 2 top direkten döndü. şans yoktu. atsaydık maç açılırdı.

    YanıtlaSil
  3. maç müthiş tempolu başladı.maçın geniş özetini gösteren bir video hazırlansa ilk 10 dakikanın tamamı konulurdu heralde,öyle bir ilk 10 dakika yaşadık.bütün ilk yarı boyunca oldukça iyiydik.devreye 1 değil 2 farklı önde girmemiz gerekirdi

    ikinci devre iki takımda daha az üretkendi.bizim 2-3 city nin ise 0 pozisyonu vardı heralde.60 civarında rvp nin 90 a gönderdiği top gol olmalıydı,hart kedi gibi uzadı

    70 ten sonra sanki takım maçı kazanacağına olan inancını yitirmiş gibi oynamaya başladı.wenger vursun gol olsun diye arşavin i oyuna aldı ama o da gününde değildi(bu adam zaten 5 maçın 4 ünde gününde olmuyor)

    bendtner hamlesine ise anlam vermek zor chamakh dururken.bu da yetmiyormuş gibi hoca bendtner i sol forvet oynattı.chamakh ın sakatlığı falanmı var?veya wengerlemi atıştı?


    fabregası iyi gördüm.aldığı topların çoğunda walcott ı defansın arkasına sarkıtma düşüncesindeydi ama bugün ne yazıkki o buluşma tam gerçekleşmedi.van persie çok çalıştı ama ceza sahası dışından vuruşları ve frikikleri baya isabetsizleşmiş dikkat etmesi lazım.nasri bugün nispeten sessizdi.

    song herzamanki gibi harikaydı.bir ön libero bu kadar mı atletik ayağına hakim ve vizyonlu olur.2 sene önce yaya toure mi alex song mu diye sorsanız adama gülerlerdi ama bugün ikisi aynı seviyelerde.kendini çok geliştirdi song.

    sagna herzamanki gibi maç boyunca sağdan bindirdi durdu.gördüğü kırmızı kartta ağırdı,küfürden atıldı heralde

    city nin hücum aksiyonlarının yaya toure inn driblingleriyle oluşması maçtaki bir başka absürdlük.bunda clichy nin defansının olmayışı da etkili tabi

    tevez ise underrated bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi bence.herifi 2-3 kişi zor kontrol ediyor.barcelona da oynasa senede 50 gol atar heralde messi gibi

    yarış united city ile bizim aramızda gibi gözüküyor.fikstür avantajımız olmasa umut az derdim.artık 17 hafta boyunca mümkün olduğunca az puan kaybı yapıp united ın puan kaybetmesini bekleyecez ve united ı emirates te yenmek Allahın emri tabi

    YanıtlaSil
  4. yani şu anda puan farkını 3 eksik düşünmek lazım. çünkü zaten manchesterı içerde yenemezsek şampiyon olmanın mümkünatı yok.

    eğer bu şekilde olursa bence biz manchester uniteddan daha avantajlı durumdayız. manchester united'ın 2 tane chelsea maçı var. ne olursa olsun liverpool deplasmanı var.

    basit puan kayıpları yapmayıp manchester united maçına kadar puan farkının daha çok açılmsını engellersek bence şampiyon olabiliriz.

    kaybettiğimiz saçma puanlara yanmamake lde değil. ancak ligin ne kadar zorlu olduğu çok açık ortada.

    YanıtlaSil